Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

kupuvam msata to usb adapter

Статус
Затворена за нови мислења.

Tozo8

Gaining Experience
3 декември 2016
85
262
@daniel111 да проверам дома мислам дека имам едно 32гб. Ако ти врши работа ке ти го дадам.

daniel111

Gaining Experience
10 август 2009
681
347
Imam adapter mSATA to SATA ako ti vrši rabota ke ti go dadam.
bi trebalo da mi zavrsi rabota ako uspeam da mu napravam od sata na usb,kazimi kade bi mozel da go zemam i sto da te pochastam
Мислењето е автоматски споено:

@daniel111 да проверам дома мислам дека имам едно 32гб. Ако ти врши работа ке ти го дадам.
bi trbalo da zavrshi rabota,kade da go zemam i kolku da si go platam poshro vaka mi e nezgodno a i ne mi lichi na godinite :)

damil

Practice makes perfect
2 јануари 2015
1.063
1.352
bi trebalo da mi zavrsi rabota ako uspeam da mu napravam od sata na usb,kazimi kade bi mozel da go zemam i sto da te pochastam
Мислењето е автоматски споено:

bi trbalo da zavrshi rabota,kade da go zemam i kolku da si go platam poshro vaka mi e nezgodno a i ne mi lichi na godinite :)
Од SATA на USB ти е било која УСБ кутија за екстерен диск.

Само да го ископам од некоја фиока и ќе ти пишам.

RoninMK

Gaining Experience
20 април 2016
149
102
Ако сеуште ти треба на тебе или било кој друг имам неколку половни ама исправни mSATA дискови. Пишете во ПП за повеќе инфо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.488
Мислења
995.811
Членови
36.493
Најнов член