Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Куќиште Open AIR CASE Kompcase ITX-TOWER II

Статус
Затворена за нови мислења.

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
DemoUser додаде нов оглас:

Куќиште Open AIR CASE Kompcase ITX-TOWER II - 9.000 ден.

Се продава потполно исто вакво OPEN AIR CASE на линкот доле.

Доаѓа комплет со сите нишани и 2 бракети AIO.

Слики нема потреба бидејќи на страната имате детални мерки и слики детално како изгледа.
Моето не е B-STOCK со имперфекции бидејќи бев лично до бугарија да си го купам.
По карго праќам но првин мора на моја сметка на НЛБ да ми ги пуштите парите затоа што немам намера да ги чекам 1 недела парите.

Цена 9000 илјади денари и...

Видете го целиот оглас...

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.907
4.881
Скопје
hackitfree.github.io

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Можда глупо прашање ама сосе водено ладење ,кабли, црева ЦПУ кулер - вака ко што е на сајтов доаѓа ?
Па може и така али така нема да биде 8000 илјади туку 200000 илјади денари ако не и повеќе.
Затоа што на страната е 4090 графичка закачена со z790-I матична и којзнае што друго има закачено од делови.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.907
4.881
Скопје
hackitfree.github.io
Па може и така али така нема да биде 8000 илјади туку 200000 илјади денари ако не и повеќе.
Затоа што на страната е 4090 графичка закачена со z790-I матична и којзнае што друго има закачено од делови.
Добро значи само куќиште без ладење (не ни очекував ЦПУ и ГПУ да иде со него - комплет кабли за ПЦИ екстендер и тоа е ...

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Добро значи само куќиште без ладење (не ни очекував ЦПУ и ГПУ да иде со него - комплет кабли за ПЦИ екстендер и тоа е ...
Значи добиваш куќиштето и ПЦИ рејзер 4.0 верзија и 2 бракета за водено ладење и сите други ситници кои идат со него дека на мене тоа не ми треба.
Кабел имаш од мене струен за напојување со искривен конектор за во напојувањето.

Последна промена:
Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.639
Мислења
998.285
Членови
36.592