ljupce
Gaining Experience
- 8 ноември 2011
- 189
- 136
ljupce's setup
- Processor & Cooler
- Intel Core i7-4700MQ
- Storage
- 1TB +8GB SSD Hybrid Disk
- RAM
- 8GB DDR3
- Video card
- AMD Radeon R7 M265 2 GB DDR3
- OS
- Microsoft Windows 10 Pro 64-bit
Здраво дечки,
Имам идеја за веб страна за македонски(на почеток) пазар и почнувам со истражување за технологии/хостирање и рафинирање на самата идеја.
За почеток како информација што би ви требала е дека ќе биде Single Page Application во Angular.
Правам истражување за начините со кои би можело да се заработува од неа и ми треба консултација околу поставување на реклами на самата страна.
Доколку имате искуство околу тоа би ве замолил за мислење.
Ноте: Големината на заработката од самите реклами не ми е битна првично и не треба да биде тема на разговор, ова чисто да се покрие еден од можените начини
Прашања кои "мачат" за сега се :
Ви благодарам!
Имам идеја за веб страна за македонски(на почеток) пазар и почнувам со истражување за технологии/хостирање и рафинирање на самата идеја.
За почеток како информација што би ви требала е дека ќе биде Single Page Application во Angular.
Правам истражување за начините со кои би можело да се заработува од неа и ми треба консултација околу поставување на реклами на самата страна.
Доколку имате искуство околу тоа би ве замолил за мислење.
Ноте: Големината на заработката од самите реклами не ми е битна првично и не треба да биде тема на разговор, ова чисто да се покрие еден од можените начини
Прашања кои "мачат" за сега се :
- Разгледував Google Ads. Искуства со нив или предложете алтернативи
- Дали воопшто работи Google Ads во Македонија
- Колку и дали ја комплицира работата за верифицирање на страната тоа што ќе биде Single Page Application
Ви благодарам!