- Ја почнал/а темата
Bane
Gaining Experience
Bane's setup
- Processor & Cooler
- Core i5-10400
- Motherboard
- Asus prime B460M-A
- Storage
- Samsung 970 evo 500gb + Kingston A2000 500gb
- PSU
- Bequiet PurePower 11 Gold 600w
- RAM
- G.Skill Trident Z Neo 16GB 3200MHz DDR4 CL16 (2x8)
- Video card
- ASUS Turbo GeForce® GTX 1060 6GB
- Case
- Bequiet Pure Base 500dx white
- Mouse
- Razer Basilisk
- Keyboard
- A4tech X7
- Audio
- onboard
- Monitor
- Dell Ultrasharp U2412M
- OS
- Windows 10
не сакам да почнеме да се навредуваме.. сконцентрирај се што пишуваш.. како прво викаш незнам дали читал креаторот? јас сум креаторот и читам се.. а и 2-3 пати реплицирав на дел од вас.. јас ако имав мое финално мислење немаше да ја отворам темата.. изгледа ти не читаш дека јас горе долу конфигурацијата ја составив последно што прашав е која матична да ја користам и дали може да одам со друга графичка привремено.се испомешаа муабети и веќе не се следи кој што мислел (иако оние што ја читаат од почеток знаат за што се прави муабет)
некој во меѓувреме пиша и за своја лична конфигурација што беше надвор од темата...
не знам воопшто дали чита креаторот на темата и кое е неговото мислење да кажи воопшто...
јас имам свое изградено мислење иако претежно го споделував со коментари по однос на различни прашања...
ако некој конкратно се интересира што јас би предложил можам да разгледам цени,
иако скоро добро дефинираа со две слики и неколку коментари потоа
сепак требаше во меѓувреме да каже нешто од креаторот на темата зошто поконретно не побара воопшто мислење подоцна тој од никој од Нас...
да не речам ниту тури едно допаѓање на некое мислење...
и да незнаев дека треба лајкови да стегам на секое мислење се извинувам длабоко.
и благодарност до сите што дадоа мислење.