Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Конечно StarCraft2 !!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

<<ExeCutoR>>

Intern
16 април 2007
132
2
Конечно по 10 год :) ке биде издадена новата StarCraft2 во вистинско време веке кога играта потонуваше во легендиите и секавањата што ги остави зад себе (иако сеуште доста се игра).

Играта е сега со многу подобра графика, приказната продолжува.
Сопред мене најдобрата стратегија некогаш излезена на пазарот.

Што мислите дали сега WOW ке падне пред StarCraft2, отидете на сајтот на Blizzard и погледнете.

Сакам да продискутираме за првите импресии од играта и како гледате на овој потег од Blizzard.

Поздрав до сите брудворџии!!!!

Messiah

Intern
28 април 2007
19
0
Kakva Starcraft 2?

WoW ke bide uste mnogu na vrvot na blizz. Kakva starcraft kakvi gluposti. Mozebi ke bide dobra strategija, i nemam protiv, ama WoW ke vladee vo blizz

RaizoMugen

Intern
17 април 2007
103
1
Конечно по 10 год :) ке биде издадена новата StarCraft2 во вистинско време веке кога играта потонуваше во легендиите и секавањата што ги остави зад себе (иако сеуште доста се игра).

Играта е сега со многу подобра графика, приказната продолжува.
Сопред мене најдобрата стратегија некогаш излезена на пазарот.

Што мислите дали сега WOW ке падне пред StarCraft2, отидете на сајтот на Blizzard и погледнете.

Сакам да продискутираме за првите импресии од играта и како гледате на овој потег од Blizzard.

Поздрав до сите брудворџии!!!!

Igrata ke bide koska nema zbor a toa so pagjanjeto na WOW ne go razbiram ....

delix

Intern
7 април 2007
702
23
WarCraft i StarCraft se dve sosema razlicni igri. Za igrac kako mene na koj mu e vazna prikaznata zad igrata i dvete igri se najdobri.
A od pogled na nacin na igra World of Warcraft e sosema razlicen od StarCraft, ne mozes da gi sporeduvas

RaizoMugen

Intern
17 април 2007
103
1
Videte blizz ( od dosegasnoto iskustvo ) imaat eden zaeban princip na rabota koj nema eden segment koj se vika kraen rok , znaci praat dodeka ne mislat deka e najboljata igra na svetot pa onda iskaca . E sea po toa sto mozev da vidam na net Starcraft 2 e bajagi napraena posto site rasi im se gotovi mapi ovo ono , sto me naveduva da mislam deka ke izleze nekade Q1 od 2008 no se nadevam deka nekoj od prvite 3 svetski spisanija ke imaat ekskluziva na starcraft 2 vo juni pa ke vidime ....

<<ExeCutoR>>

Intern
16 април 2007
132
2
Na internet moze da gi danlodirate gameplay filmcinjata i da vidite.
Grafikata e nevideno dobra, pazele na mnogu detali pogotovo na mapite taka sto mislis stavrno se naogas vo vselena, jas mislev ako ja napravat 3D ke se izgubi od brzibnata i dinamicnosta na igrata ali mnogu dobro ispadnala mnogu pazele na toa i imaat mnogu dobar brz engin kako sto mozev da zabelezam od fimcinjata.

Stanoja

Intern
18 септември 2007
7
0
На мене ми фали Диабло 3. Многу.
Диабло 2, Диабло 1 и све продуженијата сум ги прошол 50+ пати.
Од близард све имам играно. Варкрафт имаше свои продолженија. А Старкрафт? Па тоа требаше!! Бруд Вар не ќе ја играм 2 декади е***о.
Редно време е да излезе по 10 години.

Поздрав за свите што играле од близард!

7

7h30n3

Гостин
Графичкиот overhaul е готов посебно на Зергите,се тестираат новите механики (Dark Pylon за Protoss,Orbitral Command за Terran,Extra Hatchery Eggs за Zerg) наскоро Battle Report #2,бетата почнува за некој месец,release date после BlizzCon09 (крај на август),а од есен лудило!!!:bravo::D:bravoska:

dulemk

Gaining Experience
11 јануари 2008
1.049
53
Ја си чекам диабло. не сум по стратегии.

7

7h30n3

Гостин
од катaлогот на дистрибутерот на игри Gamestop,запрашани за валидноста на датумот за пуштање во продажба на StarCraft II,вработените во Gamestop,самоуверено даваат потврден одговор.Дали е реален овој датум,или станува збор за маркетинг трик,ќе каже времето.Лично,мислам дека StarCraft II ќе ја заиграме наесен,бетата сеуште не е започната (најверојатно мај),а според досегашната пракса на Blizzard на долги beta тестирања,дадениот датум е доста нереален.

Атачменти

• sc2_release_date_gamestop.jpg
    sc2_release_date_gamestop.jpg
    27,7 KB · Прегледи: 23

NoLander

Intern
11 ноември 2007
216
15
SC2 има некој исти проблеми што ги има со новата диабло некој работи графички премногу личат на wc што сите им го укажуваат на blizzard се надевам дека ќе ги опрваат овие работи

J

JunkXxor

Гостин
Ок,за саат/саат и пол Blizzard имаат прес-конференција,SCII заедницата очекува добри вести...МНОГУ добри вести.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
45.604
Мислења
945.623
Членови
34.092