Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Колку трансфер користи webcam преку msn, skype...?
Me interesira nekoj ako znae kolku se pravi trasnfer (na saat ili mesecno prosecno) od koristenje na web cam preku msn, skype i slicno. Me interesira otprilika kolku mega itn.
Pozdrav
Me interesira nekoj ako znae kolku se pravi trasnfer (na saat ili mesecno prosecno) od koristenje na web cam preku msn, skype i slicno. Me interesira otprilika kolku mega itn.
Pozdrav
Пред се зависи од брзината на твојот интернет. Ако користиш Dial-up ќе се изначекаш само додека да ја конектираш камерата а ако си на 512kbps па нагоре ќе оди бајаги трансфер. Ако си лимитиран на 2 Gb (MaxADSL на пример) не ќе можеш да се опушташ многу
Најдобро ти е да пробаш да си измериш колку мегабајти ќе потрошиш за 1 час,сепак најдобро е да го сториш тоа на твојот компјутер и твојата камера бидејќи сите камери не трошат исто,сакам да кажам дека камера со поголема попрецизна резолуција троши повише мегабајти од некоја послаба.
ok mene me interesirase dali nekoj veke go ima podatokot, ama cim nikoj nema izmereno najverojatno ke moram sam da meram so net limiter.
Aj ako izmeril nekoj dur izmeram neka kaze, ako ne ja denes utre ke gleam da zavrsam rabota pa ke ve informiram
Ali mojava web cam e postara i e na max 320x240 res. so max 18-20 fps. Taka da nema da bide mnogu "sovremen" podatokot ))
pozz
p.s. merete haahahahah ;-)