Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
3 и сите на T-mobile.
1 имам post paid и тој телефон е нон стоп со мене, душата му ја имам извадено (225 часа разговор за 16месеци).
2 имам prepaid, дома стојат на еден телефон, ги мењавам, нив ги користам само за 200(400)минути за 200денари, 100 за 100. И одамна се надевам дека ќе воведат услуга барем кон еден број неограничен бесплатен разговор.
1 T-mobile
1 VIP
1 Cosmofon..postpaid
Ama T-mobile ja koristam najaktivno ili bolje receno Mobimak zatoa so e tolku star broj nemoze da se smene imeto na mrezata na koj telefon i da ja stavam kartickata.
3 на T-Mobile
2 на VIP
1 на Cosmofon
Сите се При пејд и ги користам највеќе првите и само ги менувам низ 2 телефона на вип помалку а на космофон ќе го фрлам кај и да е
Две од Т-Мобајл (една на бизнис 50 и уште една службена)... двете постојано активни, и двете ставени во кинески мобилен што поддржува две картички.
:bravo:
1 - T-Mobile од времето е картичката и како што кажа vandalko од што е стара пишува Мобимак, а не Т-мобиле... сеуште таа ја користам
2 - Cosmofon при-пејд кога купував мобилни беа во пакетот, ги потрошив и така стојат сега... не ми е во план да ги надополнувам