Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Која игра ја плешаш во моментов?

thrw

On your way to fame
3 декември 2021
702
576
На компјутер ја почнав ама после на телефон продолжив, „Балатро“.
Не сум играл игри на телефон од „Растенија против Зомбиња 2“.

aleks989

Gaining Experience
19 ноември 2016
147
257
Битола
На компјутер ја почнав ама после на телефон продолжив, „Балатро“.
Не сум играл игри на телефон од „Растенија против Зомбиња 2“.
1737049572728.png

Далеку ојде гејминг-от нема збор.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.900
4.874
Скопје
hackitfree.github.io
1737065249040.png
Само што излезе пред два-три саати на Стим
1737065194213.png

Assetto Corsa EVO :cool:

Погледнете го атачментот Assetto.Corsa.Evo.Early.Access 2025.01.16 - 22.00.53.01.mp4
Звук-одличен , ФФБ многудобар(барем за моето воланче евтино - може на ДД е боље) , графика супер .
(видеово морав битрејт да му намалам за да аплоудирам - иначе многу добра графика има)​

Последна промена:

aleks989

Gaining Experience
19 ноември 2016
147
257
Битола
А па тоа што игри беа еба го која од која по брокен беа, фан име на skyrim и е bugrim.
Во споредба со овие греојте сеа шо се вадат едно 2000 светлосни години се понапред. Skyrim ја средија за багојте, Arkham City ден денешен најдобрата игра на Rocksteady и една од најдобрите of all time. Да беа то време АстроБот и ова другата немаше ни да стигнат до номинација.

dantemkd

Gaining Experience
21 јули 2020
150
79
Секој си има различно рангирање ја не би ги ставил ни у топ 10 тие игри.
Иначе оваа година требаше Wukong да земе.

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
792
1.587
Битола
www.instagram.com
Ова е игриште шо денешните неможат ни да му се доближат, едвај ја чекам JUDAS да излези од истиот creative director Ken Levine.
Само што ја доиграв вчера приказната и сум ко в т ф... Моментално го играм првото DLC и баш ми е мило шо се враќам во Rapture.

aleks989

Gaining Experience
19 ноември 2016
147
257
Битола
Само што ја доиграв вчера приказната и сум ко в т ф... Моментално го играм првото DLC и баш ми е мило шо се враќам во Rapture.
Знајш дека играта е врв, ко ќе ја завршиш и ќе те остај 2 сати да се чудиш зошто си овде и what's my purpose синдром ... Bioshock Infinite е една од нив, DLC-ата исто се прејаки.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
4.900
4.874
Скопје
hackitfree.github.io

lowndes888

Gaining Experience
17 ноември 2012
36
63
Skopje, Kisela Voda
Вожњата е толку добра , дрифтање или менување делови градење на колата итн ?

Вожњата е ок, боље од последниве неколку НФС мада си има некои quirks (уште не открив како да напраам бурноут од место, дрифтањето е чудно мада не ни пробував да направам тјун специфично за тоа). Ама самиот луп е заразен. Излагаш на аутопат, бараш други тркачи, ги предизвикуваш, ги правиш сол неколкумина па си се враќаш у гаража си ја билдаш колата уште малце. Пак излагаш на пат со малце боље кола. Имаш тимови од тркачи, кога ке ги тепаш сите у тимот искача босот на тимот и он нормално вози нешто побесно.

Не е Форца, возењето не е ни блиску, нема ни приближно толку коли. Ама не е ни ко Форца да ти дава некои бесни Ламбоа и Поршеа у првите 20 минути играње...не не бато овде ќе си грајндаш со 130 коња Сузуки док не го заработиш следното ауто. Ама и тоа заработување е забавно. Не знам колку знаеш ама овие аутопатите околу Токио се легендарни

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
792
1.587
Битола
www.instagram.com
Има ultrawide поддршка?
Да, само во двојката има проблем не се гледа стрелката што се насочува.
Мислењето е автоматски споено:

Погледнете го атачментот 146360

Денсање малку со „цури„ - Фортнајт :cool:
Очајно

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.627
Мислења
998.060
Членови