Anger management control, мислиш.Death simulator
Бесплатна е?Апекс се полошо е така да решив да сменам брза-ФПС игра и го одбрав Фортнајт.
Погледнете го атачментот 138795
Сега за сега интересна ,убава графика и одлично врти
Да. Само Епик стор симни и инсталирај ја . 70ГББесплатна е?
Ама играм „Но билд - бетл ројал„ - дека тоа со билдање многу глупо ми е - не дека е тешко - неќу ни да го учам ..Не ранк'д секако ..Ме натера да ја симнам
Абе друже ме навлече и мене на играва Трчам тепам - ме тепаат стигнав некој 32-ри левел, само многу чекање има да почнеш нова игра од кога ке те убијат, за почетници ко мене нервираПогледнете го атачментот 139399
Ја играм Фортнајт - не „мрсам„ многу многу ...
Уште една лама ми остана да освојам ...
Скин добив бесплатно
Играј ranked, на тоа обичното играат некои без раце и го полни лобито со ботови.Погледнете го атачментот 139164
Жал ми е за децава - врска немаат од играње - 21 дете утепав
Apex Legends и Warzone ако си играл предходно нема воопшто тешка да ти е. Механиката на лутање и тимска игра е иста. Само овде и со коли што може да газиш , да пукаш со топ од кола ... Важно нема лаг -пингот е добар - колу ќе нишаниш -толку ќе погодиш. За осет е лесно - како повеќе играш така полесно е . Пукај , рипај , бегај - колку можеш ќе се спасишАбе друже ме навлече и мене на играва Трчам тепам - ме тепаат стигнав некој 32-ри левел, само многу чекање има да почнеш нова игра од кога ке те убијат, за почетници ко мене нервира
Пробав ранкед - одма ме утепаа . Има деца играле ова 5-6 години - кај можеш со нив. Ја у нубско/ботско лоби - интересно е - гинеш па ривајв , за забава супер еИграј ranked, на тоа обичното играат некои без раце и го полни лобито со ботови.
Заборавив најважното да ти кажам - „Вижуалајз саунд ефектс„ да пуштиш. Кога има некој блиску траги се појавуваат (стапки) кај што е (во случајов лета па подобранци се појавиле) Кога пукаат кледаш од каде пукаат итн .Абе друже ме навлече и мене на играва Трчам тепам - ме тепаат стигнав некој 32-ри левел, само многу чекање има да почнеш нова игра од кога ке те убијат, за почетници ко мене нервира
Пуштено е по “дифолт” тоа али играва е одлична, денеска немам станато да јадам се навлеков многуЗаборавив најважното да ти кажам - „Вижуалајз саунд ефектс„ да пуштиш. Кога има некој блиску траги се појавуваат (стапки) кај што е (во случајов лета па подобранци се појавиле) Кога пукаат кледаш од каде пукаат итн .
Како „вол хак„ е - сите го користат од нубови до про..
Погледнете го атачментот 139457
Еве баш пред два дена тестирав на Јутуб стримање како ќе иде додека играм 1440п 60фпс 40mB/s аплоуд - баш првата игра победивме . Втората ме оставија сам -2ро местоДруже многу педерски се игра, само репорти им мавам нема машка борба лице во лице, се кријат во коли кои пукаат со кои реално немаш никакви шанси или кога се пукате градат ѕидови и се кријат.
Вака така стигнав до 89 level