Точно. Јас за ова си се радвам. Многу е битно ова кога на прагот имаме игри од калибер Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, Call of Duty Black Ops Cold War итн.Што ќе ти е такво неоптимизирано ѓубре![]()
Точно. Јас за ова си се радвам. Многу е битно ова кога на прагот имаме игри од калибер Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, Call of Duty Black Ops Cold War итн.Што ќе ти е такво неоптимизирано ѓубре![]()
but can you run it?Што ќе ти е такво неоптимизирано ѓубре![]()
Веќе има fitgirl repack:Дајте некој торент инвите за ред
Знаеш колку бавно ке оди DL со милион leachersВеќе има fitgirl repack:
Original Size: 113.7 GB
Repack Size: 66.3 GB
RDR2 нема Денуво.
E duri sega mozete Denuvo da go proglasite za mrtvo!
Како што пишав претходно, Red Dead Redemption 2 не користеше Denuvo, туку Rockstar Games користеа нивни custom DRM наречен Arxan со онлајн проверки. EMPRESS само што докажа по којзнае кој пат дека на пиратеријата крај и нема, без разлика колку комплексни DRMs ваѓаат.
E duri sega mozete Denuvo da go proglasite za mrtvo!
Многу репорти има на reddit дека крашувала после 30-40 минути играње, а некои и дури после 10 минути. Изворот на крашот е EMP.dll, што всушност е (дел од) кракот. Би требало да има кракфикс за неколку дена.викет ного крашовала емпресова рдр2
јел то истина?
Да, еве и јас пријавувам дека и кај мене крашува за кратко време ингејм на рандом места.Многу репорти има на reddit дека крашувала после 30-40 минути играње, а некои и дури после 10 минути. Изворот на крашот е EMP.dll, што всушност е (дел од) кракот. Би требало да има кракфикс за неколку дена.
Hmm.. Neznaev toa.Fala na info !RDR2 нема Денуво.
Потенцијален фикс: пробај со датум наместен во 2019, for testing purposes.Да, еве и јас пријавувам дека и кај мене крашува за кратко време ингејм на рандом места.
Еднаш при бенчмарк, еднаш при гејмплеј, еднаш ја паузирав морав да станам, се враќам за 2 мин ја нема.
Ја баталувам до кракфикс.
Ќе може ли да се игра Ултимате Тим. Го играв кога го дадоа на Оригин Акцес, тоа е заразно упм, цел ден мислиш кој да купиш продадеш, каков дил да направеш и како капак на се можеш и преку апликацијата на телефонот на го правиш трансферот. Ниедна игра не ми јаде толку време.Se ceka fifa 21 ne plakjam 60 evra za tie lopovi sho sakaat samo pari da zemat a bugovi 350 i rigged gameplay i se,katastrofa..
Career mode e majkata..
Точно, премногу е заразно УТ. Ја купив фифа20 некаде во јуни имаше попуст за некои си 15евра, па направив некои си 300саати за 3 месеци. Инаку нема шанси да се игра ништо онлине на кракувана верзија.Ќе може ли да се игра Ултимате Тим. Го играв кога го дадоа на Оригин Акцес, тоа е заразно упм, цел ден мислиш кој да купиш продадеш, каков дил да направеш и како капак на се можеш и преку апликацијата на телефонот на го правиш трансферот. Ниедна игра не ми јаде толку време.
Сигурно. Ти промакнало ова изглеа од FitGirl:Излезе и crackfix. Ќе работи на fitgirl repack?
Нормално дека нема да може. Почекај до декември ќе ја пуштат на попуст 50% околу 1500-2000.Se ceka fifa 21 ne plakjam 60 evra za tie lopovi sho sakaat samo pari da zemat a bugovi 350 i rigged gameplay i se,katastrofa..
Career mode e majkata..