Да се продолжи традицијата. S21+ кој што го користам 1.5 години, иако е како нов, си бара замена. S21+ најверојатно оди кај член на семејството.
Телефонот си е брз како и првиот ден кога почнав да го користам, ако не и побрз после апдејтите. Батеријата си трае сеуште цел ден користење или два дена макс ако си лајт корисник. Не забележувам некоја деградација на истата. Не користам фаст чарџ секако.Дај ми искуство.. дали почна да ти кочи или батеријата да се празни повеќе од очекуваното. Јас имам F62 6/128 модел али бара веќе замена исто после година и пол користење. Многу се стрвам по S23 Ultra ама ако флегшип треба да се менува на година и пол тогаш налет.. Во последно време почнав да размислувам и за Google Pixel телефон исто така
Муабетот "си бара замена" е од поглед на тоа дека сум ентузијаст и често менувам телефони ради експеримент, или да се проба нешто сосема поразлично. Далеку од тоа дека S21+ е телефон што е за менување. Истиот работи подеднакво брзо и флуидно како и S23U, со одредени изклучоци.Јасно е тоа. Сум имал S серија телефон само пред повеќе време него најмногу ме зачуди делот кај што спомна "си бара замена", на што ти се должи тоа. Тоа ми беше муабетот, најочигледно ми беше брзина или батеријата ама ете не биле пресудни.. причината за промена ако не е тајна
Точно.Најчесто е ради бес/ќејф тој муабет - си бара замена.
Зборувам за обичен корисник,за ентузијасти ова не важи.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Собирав ретро-телефони, ама го баталив тоа хоби бидејки ми ствараше многу нервози кога старите батерии на ретро-телефоните цркнуваа и неможев да им најдам добра замена од ebay.Абе сеа… Терај додека има апдејти. Туку ти не собираше ретро хардвер на времето?
А зошто не С23 ултра? Проверен, стокмен...Сеуште го користам Samsung Note 10+, веќе 4 години и неколку месеци. Многу ми е криво што веќе не ја произведуваат Note серијата. Телефонот се уште се држи, брз, немам никакви проблеми, единствено батеријата што му е ослабена. Чекам да излези S24 Ultra па може да се подновам.
Чекам прво да излезе С24 ултра, па ќе размислам..А зошто не С23 ултра? Проверен, стокмен...
ИстоСобирав ретро-телефони, ама го баталив тоа хоби бидејки ми ствараше многу нервози кога старите батерии на ретро-телефоните цркнуваа и неможев да им најдам добра замена од ebay.
Каде го купи? Го имаат сеуште тој "дефект" со меурчето во долниот десен агол?Да се продолжи традицијата. S21+ кој што го користам 1.5 години, иако е како нов, си бара замена. S21+ најверојатно оди кај член на семејството.
За кој телефон прашуваш?Каде го купи? Го имаат сеуште тој "дефект" со меурчето во долниот десен агол?
Нема никакви меурчиња во ниеден ќош.S23ultra
Ке го решат тој "проблем" софтверски, така што ке му направат тротл на процесорот над одредена фрекценција и тоа е тоа. Секогаш дизајнерските грешки се решавале со осакатување на перформансите на процесорот.Решена ти е грејната сезона!
Мењај позадина, влага ќе фати.Ја имам меурчиња по ќошевите на 23ултра ама најверојатно дека имам позадина со меури стаено.У средина се поголеми и се смалуваат кон ќошевите.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk