_zare_
Intern
- 10 февруари 2008
- 137
- 0
e ja ne mozam da zaboravam koga se posrav u gaki na ekskurzija puuuu 

pointeresna ne pametam ama ke mi tekne ke napisam
pointeresna ne pametam ama ke mi tekne ke napisam
Епа раскажи ни уште некои случки барем малце да се насмееме.Жива вистина е, зошто би лажел.... Другарчето тогаш стварно беше жив "бисер". Имаше и други бурлески со него....
toa e gadno cel u krvista , a ja znam samo od eden pad na ramno na onie starite asfalti rapavi celo koleno mi se odraНе можам да заборавам пред 8 години отидов во на баба ми маалото во леваците да праиме глупости. Видовме еден трактор и сакавме да се качиме. Сите се качија и после 2-3 мин. рипнаа од него. Јас сеуште стоев на задниот дел од приколката на тракторот и се држев да не паднам. Арно ама тракторо забрза за да ја искачи угорничката. Јас баш тогај рипнав и кога паднав не станав. Будам се после на игралиштето тамо братучед ми роднините и тн. Носо крв целио изгребан ребрата крв, лактото, кукот, прстите .... Мислам дека тоа цел живот ке ми остане во глава.
П.С. Оттогаш бегам од трактори и камиони.
Ovoj nastan nema nikogas da go zaboravam... Letoske jas i drugarmi bevme prva smena na u4iliste.(imavme samo 12 godini). I se odlu4ivme da se prosetame vo 4arseja. Se setavme cel den se dodeka ne se stemni. Koga se stemni drugarmi re4e:
-Ej aj da si odime doma se stemni a nie uste setame. Doma ke me ubijat.
I si pojdovme. No koga toj se ka4i po skalite tatko mu so samar go vrati tri skali nazad.
(sirototo dete).
Кога се родив... заебан момент беше тоа....![]()
Не се брое, тој момент за сите е незаборавен дај нешто другоКога се родив... заебан момент беше тоа....![]()
хехе и ја негде околу 3-то, 4-то на 220V уклучив фар од застава 101 и светна ))))))исто така не можам да заборавам кога држачот од кулерот на сред работа ми се откачи ( скрши)
и го зедов кулерот го извадов од компјутерот го поврзав со жици и го приклучив на 220V во струјата и ми пукна во рацете, мислев дека ке врти
само тогаш бев 4 одд
што знае дете од 4 одд дека кулерот пука на 220 V![]()
Да, после тоа 3та година дојде на тортура во Тетово и имаше незаборавни моменти со неговиот класХм...кога на 20ти август (2ра, за 3та година) ми рече класната дека ќе паѓам година
Али нема везе, не паднав, прашајте го COMMANDER :bye1: