- Ја почнал/а темата
Delicon
Gaining Experience
Кој е моментот што никогаш нема да го заборавите?
Ај да ве видам сеа...
Ај да ве видам сеа...
ova bese dobroJas nema da zaboravam koga kako mal mnogu mi beshe interesno da gledam kako gjubredziskiot kamion go mele gjubreto (od tie postarite).
I si zemav jas stolche od dvorot si sednav pozadi i si gledam,
arno ama ciganinot glup zaboravil nekoja kanta pozadi da istrese i mu svirna
na vozachot FSHHHHH! AKANA!
i ovoj pojde u rikverc i mene u chelo.
Ushte si go nosam belegot na sredina na cheloto ama mnogu malku se primetuva :]
Mislam deka nikad nema da zaboravam koga ja ukradov od doma kolata da se ucam da vozam i pri tolku koli na ulicata najdov da se udram vo policiska.
Ти ни го пренесе воведот и заплетот. А расплетот и кулминацијата?Mislam deka nikad nema da zaboravam koga ja ukradov od doma kolata da se ucam da vozam i pri tolku koli na ulicata najdov da se udram vo policiska.
:isplashen::isplashen::isplashen: gospod ve cuval...:bravo:Момент што нема да го заборавам...... иако има повеќе, можеби на еден секогаш ќе се сеќавам, бидејќи благодарение на среќата што ме служеше тој ден, еве и ден ден сум тука со вас.
Еден зимски ден со друштвото со мојот автомобил отидовме на скиење на Галичица. На одење се беше ок. На враќање, слегувајќи по смрзнатиот пат, иако возев полека, на една стрмна удолница, изгубив контрола и колата почна да се врти и да се лизга надолу. Откако три пати се заврти и конечно застана, излегувам да видам и што ќе видам. Колата беше застаната на само 3-4см од бездната. Толку фалеше да загинеме сите четворица, а најстрашното е тоа што од таму само со хелихоптер можеше да не извадат ако падневме долу. Тој ден нема никогаш да го заборавам. :bye1:
Да ,знам. Верувај дека и ден денес скоро на секое влегување во кола се потсеќам на тој ден. Битно се се заврши добро. И научив едно: Животот треба да се живее како секој ден да ни е последен. Никогаш не знаеме што носи наредниот ден.:isplashen::isplashen::isplashen: gospod ve cuval...:bravo:
.... taka e, i ke te nadoplnam:Да ,знам. Верувај дека и ден денес скоро на секое влегување во кола се потсеќам на тој ден. Битно се се заврши добро. И научив едно: Животот треба да се живее како секој ден да ни е последен. Никогаш не знаеме што носи наредниот ден.:wohoo:
Хммм првпат коа се качив у авионпри полетување ми се слоши и почнав да пребледувам и девојка ми се газеше од смеење а мене ме фаќаше несвестица од притисокот
![]()