Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Кои тастатури одговараат на apple magic keyboard?

yoyoyo

Intern
17 јуни 2022
41
13
Здраво,

Дали некој знае каде има тастатури што имаат ист layout како magic keyboard ама буџетарски? :)
Најдов на интернет Macally и Omoton bluetooth ама не можам да најдам кај нас (амазон има 20 долари shipping). Може да биде и жичана/бежична и сет да оди со маус до негде 2000 денари. Не би дал повеќе од 20-25 долари само за тастатура моментално.

yoyoyo

Intern
17 јуни 2022
41
13
Фала, тастатурата изгледа одлично! Да не знаеш уште некоја? Овде гледам ја има во други градови на залиха ваљда може да се испорача од друг град.

Edit: Гледам и други тастатури има од анхоч бежични со тој layout само Fn и control копчето се изместени ама ваљда може да се извадат и да им се смени позицијата.

drifter

Gaining Experience
21 јануари 2009
125
341
Скопје
Фала, тастатурата изгледа одлично! Да не знаеш уште некоја? Овде гледам ја има во други градови на залиха ваљда може да се испорача од друг град.

Edit: Гледам и други тастатури има од анхоч бежични со тој layout само Fn и control копчето се изместени ама ваљда може да се извадат и да им се смени позицијата.
Само во анхоч имам сретнато вакви тастатури.

yoyoyo

Intern
17 јуни 2022
41
13
Може, и јас сум купувал ствари што ги нема во Скопје. Им се јавуваш и им кажуваш што ти треба. Обично сум чекал 1 работен ден.
Фала,

а некој да не знаете каде има целосна тастатура (со numpad)? Може жичана да биде не смета

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.646
Мислења
998.392
Членови
36.597
Најнов член
Pecac
На врв Дно