Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Кои се најисплатливи Galaxy Buds? (5000 ден буџет)

7 септември 2023
23
13
Здраво,
Размислував да купам некои Galaxy Buds бидејќи имам Samsung телефон (подобра интеграција) а и далеку подобро звучат од AirPods кога ги пробав последниот пат (Buds Pro и AirPods Pro 2)
Сакам да прашам, кои се најисплатливи за 5000 денари? Може и половни, но да не се лажни, оригинални да бидат.
Фала однапред :)

deni.mitev

Practice makes perfect
7 октомври 2014
1.024
1.024
Здраво,
Размислував да купам некои Galaxy Buds бидејќи имам Samsung телефон (подобра интеграција) а и далеку подобро звучат од AirPods кога ги пробав последниот пат (Buds Pro и AirPods Pro 2)
Сакам да прашам, кои се најисплатливи за 5000 денари? Може и половни, но да не се лажни, оригинални да бидат.
Што и да се одлучиш купи ги од продавница, има толку многу фејк што е тешко да ги препознаеш, купи си нови заради хигиена не е баш паметно да ставаш некој што користел, доколку не се исчистат темелно.

Ali G

Gaining Experience
28 мај 2023
183
250
Здраво,
Galaxy buds pro 2 се 7500 во анхоч и то се далеку најисплатливи флегшип слушалки, ама ти се далеку над буџет. Доколку не се одлучиш да го зголемеш буџетот би ти препорачал да разгледаш Анкер слушалки во тој ценовен ранг.

Rejzerot

Practice makes perfect
19 мај 2022
685
1.237
Скопје
Здраво,

thexfiles125

Gaining Experience
29 април 2013
235
165
Штета што не постојат Galaxy buds со оваков дизајн, како што се оригинални airpods

1696764776964.png

користам Huawei Freebuds 4 само поради тоа, стилот на слусалки со гумен инсерт за уво многу ми е неудобно секад, едноставно не можам да ги носам

AleksandarT

Gaining Experience
24 февруари 2011
171
311
Jas site Galaxy Buds sum gi imal do sea - preporacuvam Buds 2 ili Buds 2 Pro - Pro imaat podobar zvuk i kade kade podobar ANC. Ako ti se epten broeni parite - zemi si Buds 2 - ako ne zemi Buds 2 Pro.

Marko42684

Intern
9 јуни 2021
3
3
Здраво,
I jas ke ti preporacam buds 2, godina gi imam i zadogolen sum.
P.S koga gi konektiras so samsung ili koga ke primeti telefonot deka si go otvoril kutivceto ti izleguva cool animacija na telefonot, small details but worth it.

A$AP-Rocky

Intern
27 февруари 2016
59
18
Македонија
A$AP-Rocky's setup  
Processor & Cooler
Inte i3-8100 @ 3.60GHz (4 CPUs)
Storage
500 GB
RAM
16 GB
Video card
nVidia GeForce GTX1660
Mouse
White Shark Galahad
Keyboard
White Shark Commandos Elite
Audio
Sennheiser
Monitor
Samsung 32"
OS
Windows 11
Јас си купив Galaxy Buds Live 75€ околу 46-4700 денари и сум презадоволен, а башка што имаат најголема батерија од сите самсунг слушалки и навистина трае батеријата премногу долго

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.762
4.815
Писти Охту
Јас си купив Galaxy Buds Live 75€ околу 46-4700 денари и сум презадоволен, а башка што имаат најголема батерија од сите самсунг слушалки и навистина трае батеријата премногу долго
Колку ти држат батерија на едно полнење?

Psycore

Модератор
12 ноември 2013
1.085
1.461
Скопје
Јас користам Buds Pro (првиот модел) и сум презадоволен.
Предходно имам користено Anker Sound Liberty Neo, едни од првите true wireless earbuds кога искочија. За парите беа одлични. Сега има понови модели, ќе треба да истражиш.

A$AP-Rocky

Intern
27 февруари 2016
59
18
Македонија
A$AP-Rocky's setup  
Processor & Cooler
Storage
500 GB
RAM
16 GB
Video card
nVidia GeForce GTX1660
Mouse
White Shark Galahad
Keyboard
Audio
Sennheiser
Monitor
Samsung 32"
OS
Windows 11
Колку ти држат батерија на едно полнење?
Повеќе денови, а ги користам во теретана додека трчам (1.5ч) со ANC вклучен.

И успат на работа (по 5-10мин) и ми траат по повеќе од една недела.

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.762
4.815
Писти Охту
значи сума сумарум некаде околу 8 саата на едно поленење, ако ми е добра математиката (се водам по претпоставка колку пати одиш теретана и шеташ).

Ron26

Practice makes perfect
4 мај 2019
1.601
1.954
имам мали Audictus Dopamine, ми праат мерак за сега. Солидно батерија држат и верувам дека се повеќе од добра алтернатива на овие од Самсунг за 1900 денари.

A$AP-Rocky

Intern
27 февруари 2016
59
18
Македонија
A$AP-Rocky's setup  
Processor & Cooler
Storage
500 GB
RAM
16 GB
Video card
nVidia GeForce GTX1660
Mouse
White Shark Galahad
Keyboard
Audio
Sennheiser
Monitor
Samsung 32"
OS
Windows 11
значи сума сумарум некаде околу 8 саата на едно поленење, ако ми е добра математиката (се водам по претпоставка колку пати одиш теретана и шеташ).
Па да, горе доле така му доаѓа

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.438
Мислења
1.011.807
Членови
36.679
Најнов член
tirtep99