Те молам немој да се размножуваш....Добро е - кога нема постови - мирно е..
Да постирам бар нешто интересно .. Кој може нека го реши ..
Погледнете го атачментот 141993
Зошто тогаш седиш на форумот уште, кога само 30тина члена ќе останат?
По твоја логика и погоре кажано, не придонесуваш на форумот ipso facto не треба да си дел од него but here we areПа не седам многу ако приметуваш и тоа време што го користам тука е претежно преку приватни пораки, плус има ок ликови не се сите арогантни како некој други
Кој може нема да го решиДобро е - кога нема постови - мирно е..
Да постирам бар нешто интересно .. Кој може нека го реши ..
Погледнете го атачментот 141993
Сакам да кажам - подобро тоа отколку да се напаѓаме меѓусебно и да драмиме.. Ама изгледа некои без тоа некои неможат и само за тоа се овде.Кој може нема да го реши
Што е тешко не те сакаКој може нема да го реши
Кога би бил мој Ит? Брутал мод би бил.
Ќе ви ги скинам хехињата и лајковите, за да научите дека и во форумска дискусија треба да се има разум и респект спрема секого.
Ќе отворам CS 1.6 сервер за сите членови на форумот кои ќе се пријават на тема ит цс сервер и ќе добијат pw по пм за пристап на серверот. Таму ќе се испуцаваме и ќе ја збогатиме форумската дружба.
Ме потсети на бадијала форум и нивниот цс 1.6 сервер...ехх...Кога би бил мој Ит? Брутал мод би бил.
Ќе ви ги скинам хехињата и лајковите, за да научите дека и во форумска дискусија треба да се има разум и респект спрема секого.
Ќе отворам CS 1.6 сервер за сите членови на форумот кои ќе се пријават на тема ит цс сервер и ќе добијат pw по пм за пристап на серверот. Таму ќе се испуцаваме и ќе ја збогатиме форумската дружба.
Почекај малку додека научиш кој е Симо бичкијата!Брутал мод би бил.
Јас веќе го избришав кај мене. Многу лесно се трга, еве ќе ти дадам упатство за екстензија за Chrome што го брише динамички:Ќе тргнев ова ит маркет најдолу на форумот затоа што е предосадно и премногу нервира.
{
"manifest_version": 3,
"name": "Бришач за ИТ маркет елементот",
"version": "1.0",
"description": "Бришач за ИТ маркет елементот на forum.it.mk",
"permissions": ["scripting", "activeTab"],
"host_permissions": [
"https://forum.it.mk/*"
],
"content_scripts": [
{
"matches": ["https://forum.it.mk/*"],
"js": ["content.js"]
}
]
}
const removeElement = document.querySelector('div[data-widget-id="22"][data-widget-key="itf_kariera"]');
if (removeElement) {
removeElement.remove();
}
Јас рекламите ги разбирам како поддршка за форумот, ама вие си знаете
Добро се оженив и сеа ми е гајле колку кошта
Како мислиш? Сакаш да кажеш дека форумот заработува од кликови на производите што се во ит маркет елементот долу? Ако е така, нека се изјаснат од администрацијата за да знаеме. А вака генерално, кој сака да гледа производи може слободно во Маркет делот (Маркет ⋆ IT.mk) до кого и така веќе има референца од форумскиве страници. Мене лично ми смета како е реализирано, премногу нападно е со сликите, а и излегува надвор од рамките на остатокот од дизајнот на форумот.Јас рекламите ги разбирам како поддршка за форумот, ама вие си знаете
Не знам од каде ти е идеата дека ит.мк е мој и дека јас зимам пари од сето тоа ама ајде те разбирам гневен си дека беше баниран "без разлог" секако!Па според ова, имаат и повеќе од доволна поддршка