- Ја почнал/а темата
Andrijeski
Gaining Experience
LOL колку само не е во правоNe ve okrivuvam vas posto rabotite pod necija direktiva no sepak forumot ne e bas liberalen i otvoren za secie mislenje.
LOL колку само не е во правоNe ve okrivuvam vas posto rabotite pod necija direktiva no sepak forumot ne e bas liberalen i otvoren za secie mislenje.
Hah samo kolku e vo pravoLOL колку само не е во право![]()
Да да, официјално признавам дека работиме под една специјална директива која ни има наложено:Hah samo kolku e vo pravo![]()
- никогаш да не се сложуваме со мислењата на Ретардињо(или ККК, ист човек..)
Ајде да видиме колку си добар во ова поле ?а знаеш ли што значи "KKK"?
Во што грешам?![]()
![]()
![]()
:isplashen: :isplashen: :isplashen: OMG ме откри, што ќе правиме сега?
OFF TOPIC: Само колку грешиш ни самиот незнаеш и ме принудуваш да зборувам против тебе, а се се обидувам да го избегавам тоа.
Некои прашања не заслужуваат одговор.Во што грешам?
Then let the silence speak.Некои прашања не заслужуваат одговор.
Јас озбилно не ве разбирамKKK Attention whore
Почна со приватна порака за разменам на банери? Продолжи со потрага на македонски е-мејл адреси со цел спам, сега attention whore.
Whats next?
А ти само што ми даде причина за бришење на твојот потпис и опомена за банМи даде само идеја за потпис :baknezh:
Ако мислиш дека со тоа полесен ќе ти е животот, само напредА ти само што ми даде причина за бришење на твојот потпис и опомена за бан![]()
Just one man here knows the truth !!!KKK,
Прво и прво не заборавај дека на МСН ми кажа дека си Retardinjo, а после два дена дека си отворил нов account:
25.10.2007
20:36:23
긊▻ᇁᇊ祖 (Коки-Смоки)
Damjan
ali napraiv drug user 25.10.2007
20:36:30
긊▻ᇁᇊ祖 (Коки-Смоки)
Damjan
i toa bese celata poenta
Второ, не заборавај дека админите имаат пристап до контролен панел каде што се забележуваат и ИП адресите од кои се логира еден член. Со проста споредба на Retardinjo и KKK може да се добие многу.
Трето,
Во темата за Интернет бараше одговори на прашањето каде може да се најде масивна е-маил листа.
Пред тоа, од неколку админи/модератори бараше размена на банери со твојот форум Рус-фајс или како и да е.
Тоа ти беше претходниот твој nick, кој е присутен и на многу други форуми.Мислам дека само дискриминација врз мене правиш, со такво име на темава.
Првично испратено од D
Почитувани,
Ова е Вашето прво предупредување заради постирање на работи кои нарушуваат авторски права или интелектуална сопственост.
Второто предупредување ке резултира со бан, затоа Ве молам придржувајте се до правилата.
Поздрав,
Дамјан
Цитат:
Молимте само одговорими што е нелегално во ова ? Значи книгата е купена и ми е дадена и мене. Сега само што ја ставив на rapidshare. Ок нема врска не сакам да сум проблем, ако мислиш така, така нека биде.
Поздрав
Книгата е купена, значи другите неможат бесплатно да ја добиваат бидејќи го немаш правото да ја дистрибуираш и значи доколку го немаш тоа право а ја дистрибуираш особено преку такви канали тогаш постапката е нелегална.
Ок sry, не сум знаел. Јас сакав само да помогнам. Мислам за џабе добив едно предупредување.
Ова е единствен форум на кој сум зачленет, мислам дека си во забуна со друг човек.Тоа ти беше претходниот твој nick, кој е присутен и на многу други форуми.