- Ја почнал/а темата
igorkrst
Intern
- 13 јули 2007
- 400
- 1
Ретко проверувам колку имам симнато зошто не го користам интернетов за такви задоволства, ама сми реков ај за секој случај...Ова беше на средина на прошчлиот месец и што да видам на 08 мај сум симнал близу 1GB а тогаш одвај и пошта проверив. Се јавувам на тех. поддршка и нормално по не знам колку чекање се јави типот и ми вика не се секирај повеќе корисници ни се јавија дек ана тој ден им се појавило повеќе даунлоад/аплоуд.(Како може туку така да се појави сообраќај на нечија сметка?!!!)
Ми вети дека ќе го ресетираат тој ден, ама тоа не се случи. Е сеа не го надминав лимитот за тој месец и никому ништо.
Еве денес, само што го отворив лаптопов и проверувам сметка на кејблтел и што ќе видам веќе имам 240MB симнато и 65 MB upload.
ОД КАДЕ?!!
Не бе нема спас, самите се заебуваат, и те бутаат накај телеком колку и да не ги сакам!
Ми вети дека ќе го ресетираат тој ден, ама тоа не се случи. Е сеа не го надминав лимитот за тој месец и никому ништо.
Еве денес, само што го отворив лаптопов и проверувам сметка на кејблтел и што ќе видам веќе имам 240MB симнато и 65 MB upload.
ОД КАДЕ?!!
Не бе нема спас, самите се заебуваат, и те бутаат накај телеком колку и да не ги сакам!