me interesira uste nesto. kako se tusiraat slika, i kako se se pravi toa debel, slab.
moze li nekoj da mi kaze serial number za adobe photoshop cs2. go uklucuvam preku trial version i ke mi istece naskoro. ve molam pomagajte
moze li nekoj da mi kaze serial number za adobe photoshop cs2. go uklucuvam preku trial version i ke mi istece naskoro. ve molam pomagajte
Провери во Приватни Пораки![]()
Swipe е предупреден. Второто предупредување ќе резултира во бан.
Причина: Промовирање на пиратерија.
Правилата на форумов ги знам, јасни ми се и настојувам да ги почитувам во целост, само никаде не гледам во правилата да стои напишано (до моментов кога го пишувам мислењево) дека е забрането комуницирање на корисниците преку Приватни Пораки. Вие моето претходното мислење го оценивте како Промовирање на Пиратерија со што ме предупредивте дека при второто предупредување ќе бидам баниран. Но зошто ? - Дали само поради тоа што на мислењето на aneta18 сум одговорил '' Провери во Приватни Пораки ''. Нормално дека е поради тоа бидејќи го цитиравте моето мислење. Е сега што се однесува до моето мислење '' Провери во Приватни Пораки '' - тоа може да се однесува на многу работи, неможете во никој случај да заклучите дека ако сум напишал да провери во Приватни Пораки дека сигурно сум и пратил сериски број, крак или линк до нелегална копија од програмата, бидејќи никаде немам потенцирано такво нешто, можеби сум и пратил линк за download на некоја друга алтернатива, можеби сум и пратил моја e-mail адреса на која ќе ме контактира за сериски број и ред други работи, можеби сум и дал совет каде може да купи легална верзија од Adobe Photoshop CS2 или CS3, во основа тоа е приватна работа. Има многу вакви примери на можни варијанти, но во никој случај неможе да се заклучи од прва дека со тоа мислење јас промовирам пиратерија. Кога го пишував тоа мислење ни на крај памет не помислив дека ме демне бан. Бев сигурен во тоа дека се е OK само поради ова мислење кое сте го постирале Вие.Искрено да имаше вакво правило (Забрането комуницирање помеѓу корисниците со Приватни Пораки) и да знаев дека со тоа што го правам сум потенцијален добитник на бан, немаше ни да помислам на такво нешто.
Се надевам дека имате почитување кон корисниците на форумов и ја согледувате грешката која ја имате направено да речам ете несакајќи, бидејќи луѓе сме - грешиме, навистина сакам да придонесам за развивање на овој форум како и на IT културата во Македонија, но на ваков начин само поради едно мислење кое се однесува на едноставно погледнување во Приватни Пораки, да бидам потенцијален добитник на бан навистина не е фер. After all, we're all alike
Провери во Приватни Пораки![]()
Проверив ништо немаше..
Ова ми мириса дека ги читаат приватните пораки. Што значи дека не се баш тоа приватни пораки, нели. Убаво си пишал дека преку приватна порака може да дознае за истото, а да не го објавува јавно. Само вака изгледа дека некој ти ја прочитал пораката. Зар не е тоа прекршок да читаш туѓи приватни пораки кажете ми. Нормално немам доказ дека сте прочитале, но и вие не сте имале доказ за да напишете дека промовира пиратерија. Што индиректно кажува дека сте ѕирнале и сте се увериле дека тој промовира пиратерија преку приватна порака.
За приватните пораки бидете 100% сигурни дека нема опција никој да ги прочита освен вас самите.
@D
За да банираш или обвиниш некого треба да имаш докази, а не претпоставки.
Јас лично мислам дека си ја прочитал пп, што ме става на мислење колку од моите пп биле читани, и која е поентата на форумов.
Не банирав,предупредив. Мојот гест го базирав на претпоставка, бидејќи мислам дека нема потреба да се правиме наудрени дека не знаеме што се прави.
А гарантирам јас, а и сите администратори, дека никои од приватните пораките не се читаат, нема воопшто ни таква опција. Реков,симни го софтверот (првин лиценцирај го), испробај го, увери се сам. Пиши им и маил на Vbulletin прашај ги, не кревајте џева за џабе.
Јас лично мислам дека си ја прочитал пп, што ме става на мислење колку од моите пп биле читани, и која е поентата на форумов.