Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Ако со тоа "ima fajl koj se vika MDF File" мислеше на екстензијата на фајлот тогаш ова би било можно решение на твојот проблем.
Од интернет симниго Alcohol 120%, и после завршената инсталација и после првото стартување на софтверот во My Computer покрај твојот вистински двд и цд дриве ќе имаш уште еден виртуелен двд дриве кој ќе го користи овој софтвер.
После тоа отвори го .MDF фајлот со истата програма и со десен клик оди на опцијата "mount on device" и твојата игра би требало да ти се отвори преку виртуелниот двд/цд ром и така ќе можеш да пристапиш до нејзе, после тоа можеш да ја инсталираш .
Alcohol 120% е еден од многуте софтверски апликации од овој тип истото можеш да го направиш користејќи го Daemon Tools или пак некој друг софтвер.
Се надевам дека ова ќе ти биде доволно да го решиш твојот проблем .
taka taka ubavo objasneto, samo da znaes alcohol podrzuva poise tipovi na vcd dodeka daemon tools e ogranicen na onie najpoznatite, sto cesto znae da bide isklucok pogotovo ako torrent-iras
daemon tools i alcohol 120% se najzafrknatite programi, zs najmnogu ti go zaebuvaat hard diskot... znaete kako se vrti CD-to vo CD-ROM-ot, pomislete shto se sluchuva so hard diskot..
Баталете Алкохол 120% прави многу бељи со драјвери и срања, поготово на Виста. Работи со DaemonTools или евентуално со MagicISO (за фајлови што DT не ги познава)
Баталете Алкохол 120% прави многу бељи со драјвери и срања, поготово на Виста. Работи со DaemonTools или евентуално со MagicISO (за фајлови што DT не ги познава)
Мене ми алкохол ми направи проблеми кога сакав да напрвам клонирање на партиција од диск на на партиција на друг диск со тие негови виртуелни дискови. Додека ми текне што е проблемот, отиде денот!
vcera ja zemav fifa 2008.ja instalirav i koga ja pustam igrata mi se pojavuva samo neso crno i toa sedi celo vreme.aj pisete mi za problemot na [email protected] Please
Se odalechivte od temata, otkako Ismet mu napisha eventualno reshenie za problemot vie site prodolzhuvate za zboruvate za alkohol... Daj ve molam alkoholot izbacete go od tuka, sepak ova e IT forum neli