smole
Unbeatable
- 18 април 2007
- 3.780
- 4.444
Може да пишеш дебелина на плочата или да пратиш линк?Плочата е од Новомак, конструкцијата долу ја правевме со другар сами![]()
Фала однапред
Може да пишеш дебелина на плочата или да пратиш линк?Плочата е од Новомак, конструкцијата долу ја правевме со другар сами![]()
Браво, од каде да набавам вакво долго и солидно биро?
Се извинувам, одпосле прочитав/дочитав
Секако, плочата е Egger H1318 ST10. Јас зедов цела плоча, 1.2 метри искористив за бирото на сестра ми, 2.5 метри за моето. Да имам опција, веројатно би зел подлабоко овојпат, ама бев ограничен со длабочина и морав 60cm.Може да пишеш дебелина на плочата или да пратиш линк?
Фала однапред
Секако, плочата е Egger H1318 ST10. Јас зедов цела плоча, 1.2 метри искористив за бирото на сестра ми, 2.5 метри за моето. Да имам опција, веројатно би зел подлабоко овојпат, ама бев ограничен со длабочина и морав 60cm.
![]()
И јас имав вакво биро од плоча и 4 прости ногарки од Икеа ама ќе да беше исто 60цм длабоко, затоа и прашав.
Според нет стандард е 80цм, ама плоча у Новомак 4100 mm x 920 mm е околу 18.000 ден.
Нека каже некој постручен дали 25мм е доволно или е најпаметно 38мм.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Еве ти линк од моето со 25мм иверка. Секако ќе земеш пола табла (мислам декa и помалце не продаваат) и може ова да се направи.Нека каже некој постручен дали 25мм е доволно или е најпаметно 38мм.
Или носачи доле што би ги спојувале ногарките за да уцврстат инку може дс висне на срединаЗависит од димензија и конструкција на ногарки. Ако одиш со четири ногарки на аглите и никаква конструкција измеѓу, не би одел со 25мм на големо биро, рецимо поголемо од 160x60cm. Првите две бироа ми беа 25мм плочи, искрено, меки се, и секако би препорачал 38мм.
38 изгледа драстично поубаво. Или дупла 16ка може 32 и тоа е океј.Нека каже некој постручен дали 25мм е доволно или е најпаметно 38мм.
малку е тоа...мојто биро е дебелина 42мм и многу подобро и естетски делува.Нека каже некој постручен дали 25мм е доволно или е најпаметно 38мм.
Што монитор е ова?Еве една слика од бирото и од мене
Dell P2722HШто монитор е ова?
Ам дек си ти?Еве една слика од бирото и од мене
Хаха баш така, само прст треба да се стави за да се отклучи мекот, се ставаат барнер-ките, нескафе и кодот сам се пишувами се свиѓа оваа комбинација у бело. Зрачи со позитивна енергија која те тера да работиш, десно го палиш мекот и си чепкаш додека пиеш смуди.
Ја ме бе дааАм дек си ти?
Шо тастатура е таа? Ми излгеда перфектно како замене за на работаЕве една слика од бирото и од мене
Шо тастатура е таа? Ми излгеда перфектно како замене за на работа![]()
Благодарам.Dell Multi-Device Wireless Keyboard and Mouse Combo - KM7120W | Dell USA
This wireless keyboard and mouse combo allows you to keep your workspace clutter-free and seamlessly switch between 3 devices anytime with a click of the button.www.dell.com
Лајкот е за Animals.Update со новата маса од JYSK - STAUNING - 80x160 за 7,400ден која е добра цена за мене, челична конструкција има и иверката не е лоша. Слики:
Погледнете го атачментот 130447
Погледнете го атачментот 130448