Обавезно,MX Master 3s
него ти фалат уште неколку реда од кодот!
Обавезно,MX Master 3s
Мала дигресија: Зошто баш Eris E3.5? Што би рекол господинот Филевски "Басче од само 3.5 инчи!?"Ново биро беше потребно поголемо за втор монитор да смести го мислев 230 да не е предолго, а тоа пак кнап ќе дојде. Големина на биро 230x90cm custom made.
Мала соба, нема кај да ечи басот со поголеми xD Скроз таман се imo.Мала дигресија: Зошто баш Eris E3.5? Што би рекол господинот Филевски "Басче од само 3.5 инчи!?"
Бате држачот за мониторите од кај го зема ?
Бате држачот за мониторите од кај го зема ?
Како е легионот со температури при load?Има уште за средување (cable management и led амбиентално осветлување) ама генерално задоволен сум од тоа како испадна.
И масичето ти е убоо.Има уште за средување (cable management и led амбиентално осветлување) ама генерално задоволен сум од тоа како испадна.
![]()
Типчето над мене со лаптопот и два монитори (не знам зошто тој не ти пишува али ајде) направил апдејт на биос и температурите на CPU паднале на 60 степени на Load. Го зема ПЦто пред 3 саати.CPU темп е 80, а графичката 69 макс.
Ќе пробам после па ќе пишам како се движат температурите. Фала!Типчето над мене со лаптопот и два монитори (не знам зошто тој не ти пишува али ајде) направил апдејт на биос и температурите на CPU паднале на 60 степени на Load. Го зема ПЦто пред 3 саати.
Пробај.
Брат, шу прајш со рубикон?
Сите имаат различен механизам, брзина, вид на пластика, итн.
Го осветлува мониторот подеднакво и елиминира рефлексии, го намалува напрегањето на очите кога работиш во темна просторија и го осветлува бирото околу. Нешто како модернизирана столна лампа со додадени бенефити.Лично не гледам поента на светло над монитор.