Magical
Gaining Experience
- 15 август 2008
- 267
- 320
Одлично дошло столчето
Само помести го куќиштето десно во тие коцките, да не фаќа простор на биро![]()
Аууу брату шо звучници се?
Yamaha NX-E200. Ништо посебно, ама бркаат работа за домашна употребаАууу брату шо звучници се?
Обавезно ставај слики кога ќе биде финито.Послед долго време конечно бирото го изработив сам (металната конструкција ми ја направија во браварска работилница за смешна)
компјутерот уште не го намонтирав ... ќе споделам дополнително
Погледнете го атачментот 103404
Обавезно ставај слики кога ќе биде финито.Патем, одлично си го скроил дизајнот. А од прилика шо материјал и димензии е плочата горе?
Прилично ме импресионира дебелината на плочата. Верувам дека може и потешки работи од едно обично пц може да стави и гајле да нема плочата. Инаку те разбирам, и кај мене мајсторите „ми фатија кривина“ кога ми ја изработија кујната.150x67 cm плочата висина 75 cm материјалот е иверица ама немам појма што фирма е или шифра на дизајн. Ме изнервира мајсторот за иверицата не верував дека ќе биде безобразен шарите да ги постави во насока на потесната странаа тука ми се скина филмот. Плочата горе требаше да биде шарата во насока како тааа што е здолаа кај зидот позади ама не е таква а јас не му потенцирав мислејќи дека се подразбира. Дебелината на плочата е 3.6 цм
Создравје да се користи.Баш вакво гледав на нет пред некој ден само бела плоча горе.Ако можи да пишиш шо пари те кошташе?во план сум да правам едно вакво во црно бела боја.Послед долго време конечно бирото го изработив сам (металната конструкција ми ја направија во браварска работилница за смешна)
Ме заинтригира тоа (металната конструкција ми ја направија во браварска работилница за смешна). Сподели инфо кој-каде-колку...Послед долго време конечно бирото го изработив сам (металната конструкција ми ја направија во браварска работилница за смешна)
Мора да се потенцира се. Вака е нелогична шарата, ама тоа е. Исто и кај металните профили мора да се потенцира спојот на профилот да биде од страната што не се гледа.150x67 cm плочата висина 75 cm материјалот е иверица ама немам појма што фирма е или шифра на дизајн. Ме изнервира мајсторот за иверицата не верував дека ќе биде безобразен шарите да ги постави во насока на потесната странаа тука ми се скина филмот. Плочата горе требаше да биде шарата во насока како тааа што е здолаа кај зидот позади ама не е таква а јас не му потенцирав мислејќи дека се подразбира. Дебелината на плочата е 3.6 цм