Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Kako da podesam wireless preku ruter WRT54GL, gi znae li nekoj setinzite. Momentalno laptopot mi e podesen na AdHoc, faka signal se registrira,ama ne komunicira so ruterot i nemam internet. Help ?:tazhen:
Kako da podesam wireless preku ruter WRT54GL, gi znae li nekoj setinzite. Momentalno laptopot mi e podesen na AdHoc, faka signal se registrira,ama ne komunicira so ruterot i nemam internet. Help ?:tazhen:
Kako AdHoc? Adhoc ti e da se povrzis so drug kompjuter. Odberi infrastructure ili drugo nesto slicno sea neznam so ima na WRT54GL. Selektiraj DHCP vo ruterot
da ti dava ip adresa i vozi.
Procitaj vo upatstvoto preku koja adresa mozes da mu pristapis na ruterot na pr: 192.168.1.1 ili 192.168.1.100 zavisi.
Ruterot mi e podesen za wireless na AP, Mixed, Channel 11, SSID Enable, so vklucena WPA-PSK.
Na laptopot podesuvam infrastructure mode i ne se konektira i ne mi dodeluva ip adresa od ruterot (kaj nego mi e vklucen DHCP serverot) ?:zbunet3:
Na wirelles=ot na kompjuterot odberi ja konekcijata SSid-ot na koj so se konektiras i vnesi ja lozinkata za WPA-PSK koja ti e za da komunicira ruterot so klientot. I probaj iskluci DHCP vnesi fiksna adresa na klientot.