Ми треба силиконско масло со >300К cSt (мало пакување). Да ми посочи некој каде има локално да се земе?
Се користи за RC играчки, мене ми треба за tonearm cueing.
колку литри ти треба?Ми треба силиконско масло со >300К cSt (мало пакување). Да ми посочи некој каде има локално да се земе?
Тоа што мене ми треба е многу вискозно масло, не може да се аплицира со спреј, туку со шприц. Но ќе прашам, можеби имаат.Најдобро е да провериш на страната на Wurth Македонија. Ако имаат нешто такво, појди во било која локална железарија и побарај да ти го нарачат.
Последен пат кога пробав, не можеше директно да се нарачува од E-Shop-от на Wurth. Тоа беше пред повеќе месеци.
Едит: Силикон fluid, 400 ml
Серизен? Пишав, ми треба за грамофон (tonearm cueing). Едно мало шишенце/шприц.колку литра ти треба?
мислев ти треба повеќеТоа што мене ми треба е многу вискозно масло, не може да се аплицира со спреј, туку со шприц. Но ќе прашам, можеби имаат.
Серизен? Пишав, ми треба за грамофон (tonearm cueing). Едно мало шишенце/шприц.
Расадник. Кисела Вода.мислев ти треба повеќе
тебе ти требале неколку капки.
од кај си?
ЗлочкоВаљда у Виталија![]()
Расадник. Кисела Вода
Уште повискозно. Под прсти се тегне како истопен силикон од термопиштол.Ова е како машинско масло или уште повискозно?
да исто е со маслото синтетичко за велосипеди, за машини може да се сретне и минерално но горе доле иста вискозност, во веро имаше силиконско за велосипеди 150 ден 100млмашинско-силиконско ,за индустриски машини за шиење
силиконско масло се вика синтетичко со додаток на силикон, и за да се вика масло треба да е течно , се над сае 90 се вика маст, ова е 120+ густина и барај го како гел или мастНе, за жал треба да е погусто.
Еве како изгледа тоа:
Не сум сигурен дека ќе може да стигне. Нарачав течност за чистење винили, и добив известување дека е вратено. Има некаква регулатива веројатно.Што не си нарачаш од реномирана продавница на нет. Јас не би се двеумел. Ако е до толку специфично ќе бидам раат дека мачкам со тоа што треба.
Ми треба силиконско масло со >300К cSt (мало пакување). Да ми посочи некој каде има локално да се земе?
Да разгледам прво што карактеристики има. Специфична е намената. Со поретко масло, иглата (рачката) паѓа како трупче, со многу густо пак, преспоро.Во бајкстоп има едно што го користам ја за букв се низ дома. На сонакс е, може и по бензинскиве да го има, silicone bike chain care oil ultra.
![]()
Повискозно од ова само една силиконска маст што се вртка по хубо/електрометал. Имам една туба мислам, ако сакаш да пробаш. Оваа ја користам за стабилизатори од тастатури. Мислам дека тамам ти е вискозна.
Погледнете го атачментот 134786
земи силиконска маст густа и стави малку тенко силиконско и направи каква сакаш густина, ќе ти биде подобро од било кое ако имаш нерви за пробаДа разгледам прво што карактеристики има. Специфична е намената. Со поретко масло, иглата (рачката) паѓа како трупче, со многу густо пак, преспоро.
Ќе те имам на ум, благодарам.![]()