Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Каде и како дознавте за Македонски ИТ форум?

The_Darkness

Gaining Experience
17 мај 2007
103
53
jas mislam deka slusnav za IT na emisijata Enter.prvo ne obrativ mnogu vnimanie,no podocna nekoi moi prijateli pocnaa da zboruvaat za toa, i si velam aj jas da odam da vidam sto cudo e i toa.i imase sto da vidam,navistina nesto sto navistina ni trebase na nas hakerite :p:)):p:)). sega zasega e super i samo taka neka prodolzi

vik

Intern
14 април 2007
1.936
32
Јас случајно го видов линкот Форум на ITSec.com.mk. Ама не зажалив што го видов :p

mr.wicket

Intern
29 ноември 2007
38
3
Скопје, Македонија
micevski.xyz
Како поточно? Што бараше? Кој кeyword? :rolleyes:

Другарче имаше еден проблем со копјутерот и пишав „ИТ помош“ и ми го даде линкче. Прво мислам дека беше.
И се зачленив, почнав да досаѓам во сугестиите и така :)
Интересен е, фалеше вакво форумче.. јас сега го дознав и се навлеков..
(ту мач кофи кофи кофи ... бррр :))

Alexandar

Gaining Experience
21 мај 2007
2.514
90
Заборавив, на Google. Барав помош за Generic Host 32 и случајно налетав на форумов. Ја запаметив адресата и попладнето дома отворив, се регистрирав и...

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
На Google барав решение за проблем на мојот РС, ама не се сеќавам точно кој беше keyword-от. Од линковите што ги исфрли Google на прво место беше линк до тема од форумов. Кликнав и малку се прошетав низ форумов и некако ме бендиса и го ставив во Bookmarks. :bravo::bravo::bravo:

Stane

Gaining Experience
4 октомври 2007
2.497
77
Hmmm jas izgleda doznav od nekoj drug forum,a isto taka i od spisanieto ENTER.Ne zazaliv sto se zacleniv!

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.377
Мислења
1.010.507
Членови
36.676
Најнов член
Kazanizam