FLEGMA
sensei
- 2 август 2012
- 11.553
- 19.226
Која апликација ја користиш?треба нешто накнадно да се подеси? вчера бев излезен преку 4г гледам ми ја даваше како дисконектед...
Пробај со апликацијата од Midea
Која апликација ја користиш?треба нешто накнадно да се подеси? вчера бев излезен преку 4г гледам ми ја даваше како дисконектед...
Која апликација ја користиш?
Пробај со апликацијата од Midea
Ако си за јапанац правец Енергосистеми и ценкај се за две Mitsubishi MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE и крај на дискусијата.Zdravo me interesira koi klimi bi me greele do 40m2? Mi preporacuvaat gree amber.. Ama jas sum poveke za japanac. Vase mislenje iskustvo?
Mi trebaat dve edinici za dve dnevni sobi budzet za dvete 2k evra.
Baram 3.5kw
Sent from my motorola one using Tapatalk
Ok ne po sekoja cena ako gree e vo performansi kako ovaa mitsubishi zosto da plakam 200e poveke.Ако си за јапанац правец Енергосистеми и ценкај се за две Mitsubishi MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE и крај на дискусијата.
@mdeni има ваква па може да сподели. Иако нема што да се споделува затоа што врти кругови околу другите клими за таа цена.
Па ти рече дека си за јапанац и имаш 2000 евра буџет..Ok ne po sekoja cena ako gree e vo performansi kako ovaa mitsubishi zosto da plakam 200e poveke.
Ако си за јапанац правец Енергосистеми и ценкај се за две Mitsubishi MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE и крај на дискусијата.
@mdeni има ваква па може да сподели. Иако нема што да се споделува затоа што врти кругови околу другите клими за таа цена.
FH35VE мислам дека не се продава веќе, јас земав LN35VE и сум презадоволен. Како од загревањето, така и од сметките. Цената која јас ја добив беше 1000 денари повеќе од 1000 евра.Ok ne po sekoja cena ako gree e vo performansi kako ovaa mitsubishi zosto da plakam 200e poveke.
Ако имам 2к евра не значи дека треба да ги фрлам на јапанац кој е ист со грее од 50к ама небитно...Па ти рече дека си за јапанац и имаш 2000 евра буџет..
Ме чудиш. Јас набавив FH50VE и кога разговарав на таа тема (демек стар модел, произведување, продавање..) ми кажаа дека нови количини доаѓаат редовно.FH35VE мислам дека не се продава веќе, јас земав LN35VE и сум презадоволен. Како од загревањето, така и од сметките. Цената која јас ја добив беше 1000 денари повеќе од 1000 евра.
Od kade ja zede LN 35VE po takva cena?FH35VE мислам дека не се продава веќе, јас земав LN35VE и сум презадоволен. Како од загревањето, така и од сметките. Цената која јас ја добив беше 1000 денари повеќе од 1000 евра.
Mitsubishi, Fujitsu и Toshiba исти или еднакви со Gree само надевај се.Ако имам 2к евра не значи дека треба да ги фрлам на јапанац кој е ист со грее од 50к ама небитно...
Белата LN е поефтина, другар мој ја има Црна ептен е задоволен од перфомансите и сметкитеOd kade ja zede LN 35VE po takva cena?
Ако имам 2к евра не значи дека треба да ги фрлам на јапанац кој е ист со грее од 50к ама небитно...
Енергосистем, на крај на октомври 2018.Od kade ja zede LN 35VE po takva cena?
Има две бели, една пластична која е поевтина од тие во боја кои се стакло од напред (бела, црвена и црна).Белата LN е поефтина, другар мој ја има Црна ептен е задоволен од перфомансите и сметките
Дечки дали знае некој кај може во МК да се најде WiFi модул за Haier Tundra AS12TA2HRA/1U12BE8ERA климава?
Енергосистеми добив понуда 2 бели за 160 000 ден. Минус 8000ден попустЕнергосистем, на крај на октомври 2018.
Има две бели, една пластична која е поевтина од тие во боја кои се стакло од напред (бела, црвена и црна).
многу повеке од 2000евра, FH35VE нема а нема ни да има. Скапо, поприлично.Енергосистеми добив понуда 2 бели за 160 000 ден. Минус 8000ден попустмногу повеке од 2000евра, FH35VE нема а нема ни да има.
Mi nudat pokraj LN i MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE okolu 45000den. Sum zainteresiran mozam da pojdam ama ne mislam deka ke dadat golem popust. Taka da ke treba da odam na drug brend.Скапо, поприлично.
Ако си во можност отиди до кај нив и направи муабет дека сериозно си заинтересиран да купиш две, пробај да спуштиш до онолку колку што можеш да си дозволиш од таа цена.
Се што можеш да добиеш е 5% на цената.ama ne mislam deka ke dadat golem popust
Да не ја имаш платено на фактура, па рачунаш без ДДВ?Цената која јас ја добив беше 1000 денари повеќе од 1000 евра.
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден