Dinamit
hello world
- 25 мај 2013
- 434
- 607
Ете веќе сте си кажале.Богами за ова треба сите во затвор да идете и вие и сет и анхоч и секој кој што продава полуисправни производиТретата точка е посебно јака...
Ете веќе сте си кажале.Богами за ова треба сите во затвор да идете и вие и сет и анхоч и секој кој што продава полуисправни производиТретата точка е посебно јака...
Хехехе не мора да ме обвинуваш , ако е до тоа работата кој ја почнал темата не ми смета насловот нека си стоеТи ја почна оваа тема, сега ти смири ги![]()
Добро,добро не мора да се напаѓаме ,а за тоа дали ми смета или не, НЕ ми смета си стојам на тоа што сум кажал и останувам фер и коректен до крај.Ај да не почнуваме да се караме, ако не ти сметаше немаше да ми пратиш приватна порака за да се смени насловот, значи биди фер и коректен до крај, се согласувам дека беше доволно зборење и коментирање за АМЦ, темата може да продолжи и во поубава насока, каде што лугето ке прашуваат одредени работи а Амц како нов член со задоволство ке одговара на истите, околу нови модели, попусти, рецензии и слично за нивните производи и подршка за истите.
Затоа и го предложивме муабетот со „гости“ кај нас. Ќе има можност за запознавање на работата со сервисот, што се случува кога доаѓа клиент, кој е во право, па што се дешава кога доаѓа клиент кога не е во право, само за да можете да ги видите работите и од другата страна на приказната. Не во смисла АМЦ-клиентите, туку во смисла продажните ланци и сервисите - клиентите.
Тоа е, си бегам од среќата...Од тие таквите ко тебе си замина АМЦ...денес разбрав дека биле најсериозната фирма за компјуктери...
Ако ги начекам во некое кафанче ќе треба да викаме брза помош за да ги носи на топсикологија.Гојдо, ти само продолжи со тој став, ќе видиш ко ќе те начека АМЦ, глата со камен ќе ти ја дупни и очите со песок ќе ти ги наполни.
И на БОШ им ваделе муабети дека биле бош, ама ете ги денес кај се. И Тито бил бравар, па до каде дотуркал...И КВАР се многу добри телевизори!
Нека не те фаќа грижа на совест, ова е сигурно новоотворено работно место. Тоа изгледа е работно место кое всушност ги поправа работите, а не ги прераспеделува работите на помалку информираните.Вчера го видов огласов и си се изнасмеавДури малку и грижа на совест ме фати
Изгледа вака поминал состанокот
![]()
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден