- Ја почнал/а темата
HijackHacker
Gaining Experience
Има ли шанси некако да се купат песни од iTunes од македонија?
ваучерот претпоставувам дека ќе може да се искористи... али проблемот е за правење purchase на песни, HD филмови, серии итн... и со американска кредитна нема да може ради IP...Кога бев во САД, отворив сметка во банка и ми дадоа поклон ваучер од 10$ (како што се сеќавам) за купување песни од iTunes, но имаше некоја процедура за да се активира ваучерот, па ме мрзеше а и немав потреба да го користам.
Ваучерот е уште неискористен и не планирам да го искористам.
Ако сметате дека може од Македонија да се искористи, и дека тие 10$ ќе ви завршат работа, ќе ви го дадам бесплатно.
Numbers were never a problem...и со американска кредитна нема да може ради IP...
Numbers were never a problem...![]()
има некој напредок во ова? spoofing едно друго... успеал некој?
Ај да се надеваме дека ќе може наскоро.Според тебе дали ќе има некаков ефект ако некој контактира со Ејпл пример се испрати маил до нивниот Support или слично и побара информации за тоа дали и кога ќе биде достапна продавницата на iTunes во Македонија?Преку iZak би можело да се продаваат нивните ваучери...Мислам дека ако ние не реагираме наскоро нема да дојде ова кај наспак ќе кажам, не е проблем за бесплатниот контент, ама ако успее некој со американски акаунт или слично да купи од мк, нека каже
0.99$БТЊ, колку е една песна?
Подобро нека почека уште малку ќе му падне цената на албумот0.99$
Или ако го сакаш на пример новиот албум на Бритни - 13.99$
Ја дадов пример, инаку што е до мене не треба ниту да чека, ниту пари да троши.. се знае каде може да се најде за бесплатно.Подобро нека почека уште малку ќе му падне цената на албумот![]()