3 односно 5 различни огласи во денот може да им се прави бумп, а секој оглас е активен 60дена.Значи оглас трае 6 до 10 дена?
3 односно 5 различни огласи во денот може да им се прави бумп, а секој оглас е активен 60дена.Значи оглас трае 6 до 10 дена?
Како и да реши форумов за ова правило - сметам дека треба да сме фер и да ги почитуваме желбите на членовите. Еве , ти си нагласи дека не сакаш коментари дополнителни - фер е да го испочитуваме тоа .А тој што ке го продаде тоа половно нема да остваре заработка? Ке ги донира тие пари на црвен крст?
И тоа е заработка со цел да продаде стар хардвер за да си купе нов хардвер со самото тоа што ке додаде уште 10% сума за ново.
Вие си знаете. Инаку у право сте форумов ја изгубил таа формуска заедница уште од пред некоја година.
Јас си го кажав своето мислење , ептен ми пречаат коментари на мој оглас.
Love your optimism...never lose it.А јасно е дека никој нема да се збогати од продажба овде
AminТреба да има копче "cena imboxx, pp info, itnooo" кога ќе се креира темата и со тоа ќе може да се исклучат коментари од таа тема од страна на создателот на темата.
Текстот на копчето не е предмет на дискусија, мора да е како што го напишав.
Ако мижиш нема да ги гледаш коментарите и нема да ти пречат.А тој што ке го продаде тоа половно нема да остваре заработка? Ке ги донира тие пари на црвен крст?
И тоа е заработка со цел да продаде стар хардвер за да си купе нов хардвер со самото тоа што ке додаде уште 10% сума за ново.
Вие си знаете. Инаку у право сте форумов ја изгубил таа формуска заедница уште од пред некоја година.
Јас си го кажав своето мислење , ептен ми пречаат коментари на мој оглас.
Не сум ставил сигурно, само монитор(и) се од мене.Еден член во тагови за оглас на монитор имаше ставено некои глупости како chair, golf tdi итн., кликнав на Edit и му ги избришав, wtf? Aдмин ли сум?
Погледнете го атачментот 113373
Ај провери повторно. Сум пуштил пермс по грешкаИма баг кај што секој може да напише што сака во таговите![]()
Сега веќе не можеАј провери повторно. Сум пуштил пермс по грешка
Admin for a day keeps the doctor awayЕден член во тагови за оглас на монитор имаше ставено некои глупости како chair, golf tdi итн., кликнав на Edit и му ги избришав, wtf? Aдмин ли сум?
Погледнете го атачментот 113373
@Fatal1ty_ not a bad idea ова да ти кажам...Lepo pozdravljeni,
obveščamo vas, da smo dodali kategorijo ter posodobili cenik za oglaševanje v plačljivih kategorijah in podkategorijah bolha.com.
Posodobitev se nanaša na podkategorijo »Mining rig«, objava oglasa v navedeni kategoriji je plačljiva.
Posodobljen cenik je na voljo tukaj.
Lep dan vam želi,
vaša bolha.com
Испробано е тоа веќе кај мене, нема интерес, одма ке најдаат други извори за огласување.Ми стигна интересен мејл од најголемиот огласник во Словенија:
@Fatal1ty_ not a bad idea ова да ти кажам...
Испробано е тоа веќе кај мене, нема интерес, одма ке најдаат други извори за огласување.
Пиши пропало.Е ако де, ќе се спасиме. Win-win ми изгледа мене, а може еве на тие огласи да нема коментари за цени.
Добра идеја, но некако лош UI. Зошто сте го поделиле огласот во 2 дела, Тема и Дискусија. Тотално непотребно од кориснички аспект
Има логика, но сепак не е добро изведено, боље некој expandable кај што ќе е дискусијата него да се мења цела рута, не гледам придобивки искрено, дупло повеќе кликови и теми..За да има дискусија а да не се наруши концептот на самиот оглас.