Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

iStockphoto-"nachin" na zarabotka so upload na fotografii

Inner

Intern
14 август 2007
8
0
Vaka, da go pretstavam portalot ili sto i da e iStockphoto na kratko: uploadirash kvalitetni ne mora umetnicki ili kojznae kakvi fotografii, i dobivas za toa pari. Megutoa, ete jas probav da stavam fotki, samo eden chekor do aplikacijata me deli od zarabotuvanje pari, a toa e validna fotografija od vozachka dozvola ili lichna karta, koja jas ja dostaviv i povtorno aktivacijata ne mi je zavrsena, verojatno baraat nekoj North American dokument, koj jas go nemam. Tuka zavrsuva mojata prikazna za zarabotka na pari od moeto hobi - fotografiranje Ya!

neW1

Gaining Experience
10 мај 2007
679
126
Vaka, da go pretstavam portalot ili sto i da e iStockphoto na kratko: uploadirash kvalitetni ne mora umetnicki ili kojznae kakvi fotografii, i dobivas za toa pari. Megutoa, ete jas probav da stavam fotki, samo eden chekor do aplikacijata me deli od zarabotuvanje pari, a toa e validna fotografija od vozachka dozvola ili lichna karta, koja jas ja dostaviv i povtorno aktivacijata ne mi je zavrsena, verojatno baraat nekoj North American dokument, koj jas go nemam. Tuka zavrsuva mojata prikazna za zarabotka na pari od moeto hobi - fotografiranje Ya!

За да ти прифатат фотографија на исотцк треба да имаш технички совршена фотографија,Ако мислиш дека ке ти прифатат се и сешто се лажеш.

Inner

Intern
14 август 2007
8
0
За да ти прифатат фотографија на исотцк треба да имаш технички совршена фотографија,Ако мислиш дека ке ти прифатат се и сешто се лажеш.

хм, епа јас не ни стигнав до тоа момент да ми прифатат слика, јасно дека бараат квалитетни фотографии, дур не го прочиташ туториалот кој е многу долг и дур не одговориш на тест прашањата на кои се помачив неколку пати, не ни ти ја прифаќаат апликацијата, сега запнав на тоа слика од некој валиден документ, ако знаеш како да го поминам тоа фил фри ту иксплејн:)

jpetrov

Intern
19 мај 2007
136
0
скенирај го пасошот.

бтв, за да продадеш нешто мора да биде многу квалитетно. наплатата исто така ќе оди споро, така да ова е супер - но за вистински фотографи со барем полупрофесионална опрема.

GoranBT

Баниран/a
31 јули 2007
40
0
Bravo fnuce

Значи ете некој се најде паметен појќе од сите други да кажи една салам заработка на Интернет. Доста ми е од Ниче пазари, AdSense, Affiliate, Baner exchange и слични глупости.

Да препорачам само еден три пати подобар сајт за истата работа...

http://www.dreamstime.com/

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Не значи дека ако iStockphoto не те прифатиле дека кариерата ти е завршена хаха.
Сигурен сум дека ќе те прифатат доколку поразговараш околу твојот проблем со support.

Друга работа, ако се ослонуваш само на iStockphoto во поглед на заработка, иднината не ти е баш светла :) Треба да бидеш активен на многу полиња, а финансиите од сајт како iStockphoto да ги очекуваш само како џепарлак

Inner

Intern
14 август 2007
8
0
epa

linkot gore kajgana forumot, ima zivi primeri koi zarabotuvaat prosechna makedonska plata (i toa makedonci) taka da...

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
linkot gore kajgana forumot, ima zivi primeri koi zarabotuvaat prosechna makedonska plata (i toa makedonci) taka da...

Мило ми е, со среќа нека им е и нив и тебе :)

Инаку линкање до други форуми не е етички. Ако некој има нешто да сподели може тоа да го направи во вид на пост овде и да дискутира околу тоа. Заради тоа е и креиран форумот, во спротивно сите теми би излгедале како прашање и линк во вид на post reply :ua:

Inner

Intern
14 август 2007
8
0

Инаку линкање до други форуми не е етички. Ако некој има нешто да сподели може тоа да го направи во вид на пост овде и да дискутира околу тоа. Заради тоа е и креиран форумот, во спротивно сите теми би излгедале како прашање и линк во вид на post reply :ua:

au primetiv deka go nema linkot(ste mu dale remove) se izvinuvam, nema poveke linkanja:D da nema smisla, se slagam!

neW1

Gaining Experience
10 мај 2007
679
126

Не е етички линкање до други форуми !? да не требаше да направам копи пејст ? тоа е етички ? :ua:

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Не е етички линкање до други форуми !? да не требаше да направам копи пејст ? тоа е етички ? :ua:

Можеше наместо само да оставиш линк да го продискутираш тоа што си го прочитал таму, а линк да му дадеш преку приватна порака. Тоа е доволно етички :)

Ако имаш некои други прашања и сугестии можеш да ги поставиш во делот предвиден тоа (за да не се заситува темава со постови што немаат никаква врска) Ваши сугестии / забелешки / проблеми http://it.com.mk/forum/forumdisplay.php?f=13

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.334
Мислења
1.009.773
Членови
36.677
Најнов член
Kazanizam
На врв Дно