TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.096
Епа следен пат кога ќе ти бараат уплата, ти кажи им дека парите на царина ти се, заедно со шлеперите.Ааааа, ама не, тука имало и царина-марина, а-у.![]()
Сепак мора да има разбирање од двете страни...
Епа следен пат кога ќе ти бараат уплата, ти кажи им дека парите на царина ти се, заедно со шлеперите.Ааааа, ама не, тука имало и царина-марина, а-у.![]()
Не пристигна, а сепак по кафани.
Замисли коа ќе пристигне, со зурли со тапани со сите салтанати.
Исто ко да се женам, накај АјСтаил ќе идам со свирење низ цел град. ДА СЕ ЗНАЕ!
E treba da i pusti link so ova na prodavackata po sms
Следен пат АКО има - само уреди на залихаЕпа следен пат кога ќе ти бараат уплата, ти кажи им дека парите на царина ти се, заедно со шлеперите.
НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! хахахахахаха
Чим го подигнам уредот, инстантно и го праќам линкот.E treba da i pusti link so ova na prodavackata po sms![]()
А да ги заебеш, да ги прашаш за локација во унгаријата од каде да го подигнеш оти сам сакаш да го превземеш?Ааааа, ама не, тука имало и царина-марина, а-у.
Што да пријавам бе друже, нема новости![]()
Мое мислење е дека не требаше да ја отвориш темата и да си го решеше ова со iStyle. Со оглед на тоа што од нареден месец ќе има M2 лаптоп, ти веќе нема да го имаш последниот модел (а си се надевал дека ќе го имаш). За сево ова што ти се случило побарај попуст од 15-20% или бесплатни продукти (глушец, тастатура...)
Апдејт....
Погледнете го атачментот 114264
Благодарност до @vladealfagv
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Нема поевтини Мекбуци. Некоја несташица на не знам што и се чека со месеци. Умреа попустите.
Пуштај и го видеото од К-15 на Агентката по SMS, да ја потпалиме прачката малце.Шокантно: TheWalkingDouchebag го доби својот уред после 152 дена (21 недела и 5 дена) чекање.
Уште сум под импресии.
Шокантно: TheWalkingDouchebag го доби својот уред после 152 дена (21 недела и 5 дена) чекање.
Уште сум под импресии.
пушти слика да знаеме дека не халуцинирашШокантно: TheWalkingDouchebag го доби својот уред после 152 дена (21 недела и 5 дена) чекање.
Уште сум под импресии.
Не кобете, да не пише дека имал фабрички дефект лаптопот, па го вратил и чека замена.И мене ме интересира, @TheWalkingDouchebag да пиши шо како со добиената конфигурација, сетики од ко го доби не пишал ништо.
Поубаво да се враќа! Направи си преднарачка на M2, со време.Со здравје да го користиш.
Памет во глава за во иднина.
Искрено, тука не би сакал да навлагам многу многу.@TheWalkingDouchebag како ти надоместија за одисејата?
Супер е!И мене ме интересира, @TheWalkingDouchebag да пиши шо како со добиената конфигурација, сетики од ко го доби не пишал ништо.
Гризни јазик одма!Не кобете, да не пише дека имал фабрички дефект лаптопот, па го вратил и чека замена.
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден