yane19
Intern
- 29 јуни 2020
- 48
- 31
Погледнете го атачментот 138473
каков ваучер? на овие 25,000 има уште 5000 попуст?
Пред плаќање внеси го кодот: ROBOT5000Погледнете го атачментот 138473
каков ваучер? на овие 25,000 има уште 5000 попуст?
Здраво. Се мислам помеѓу овие две, сакам да купам од Ананас:
Кое е подобро? Цената не ми игра улога, немам теписони дома, ама ми е за секојдневна употреба да чисти и џогира.
- XIAOMI Mi Robot правосмукалка Mop 2 Pro батерија 5200mAh
- XIAOMI Mi Mop S10 Робот правосмукалка
Првата, има појака батерија и поголем капацитет на комората за ѓубре (иако кај сите овие е мал). Втората тепа само во номиналната влечна сила, ама којзнае дали е точно тоа и дали, на пример, би се намалила во текот на работата поради помалата батерија. За карактеристиките за џогирање појма немам.
Првата, има појака батерија и поголем капацитет на комората за ѓубре (иако кај сите овие е мал). Втората тепа само во номиналната влечна сила, ама којзнае дали е точно тоа и дали, на пример, би се намалила во текот на работата поради помалата батерија. За карактеристиките за џогирање појма немам.
Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro vs Xiaomi Robot Vacuum S10: What is the difference?
What is the difference between Xiaomi Robot Vacuum Mop 2 Pro and Xiaomi Robot Vacuum S10? Find out which is better and their overall performance in the robot vacuum cleaner ranking.versus.com
ЕДИТ: Втората користела кеси и сама се празнела, појма немам како функционира тоа (не гледам голема кула каде што би влегувала). Од една страна тоа е предност, од друга страна може да биде тешко да се најдат кеси кај нас во иднина. И имала далечинско, ама и двете можат да се управуваат од мобилен.