Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Искуства со print.mk (Polyesterday)

Viksaman

Intern
18 април 2023
5
1
Здраво, требит да испринтам неколку маичиња со јаки/крагни (помалку од 10) и едно знаме. Дали некој имал искуство со гореспоменатава компанија или пак позитивно искуство со друга компанија шо би можела да ја завршит ова работа?
Ја прочитав темата Принт на маици и веќе го контактирав корисникот Jas Sum, во меѓувреме барам и други опции.

Фала.

TylerMkD

Guru
7 ноември 2014
4.453
9.427
Најевтини се, но немаш апсолутно никаква поддршка ниту како индивидуа, ниту како фирма. Според мене без искусен дизајнер од твоја страна, може само некоја глупост да направат и после се оградуваат од било каква одговорност бидејќи не ги отвараат/проверуваат пратените материјали за принт.

Јас имав ситуација каде што знамиња на маса со точни bleed зони ги уништија, бидејќи принтот одеше врз конците.

Од мене препорака за дечките - Group Solution - Ideas. Solution
Помала операција, ама имаат луѓе што ти помагаат директно за дизајн/проверка.

Psycore

Модератор
12 ноември 2013
1.035
1.382
Скопје
Најевтини се, но немаш апсолутно никаква поддршка ниту како индивидуа, ниту како фирма. Според мене без искусен дизајнер од твоја страна, може само некоја глупост да направат и после се оградуваат од било каква одговорност бидејќи не ги отвараат/проверуваат пратените материјали за принт.

Јас имав ситуација каде што знамиња на маса со точни bleed зони ги уништија, бидејќи принтот одеше врз конците.

Од мене препорака за дечките - Group Solution - Ideas. Solution
Помала операција, ама имаат луѓе што ти помагаат директно за дизајн/проверка.
Polyesterday најевтини??!

+1 за дизајнер делот. Требаше simple стикерчиња 6 да направам правоаголни и да се исечат на ласер. Без дизајнер не поминуваш. Пробав сам, вакви контури, такви, волку милиметри, толку, не се снајдов и баталив.

Viksaman

Intern
18 април 2023
5
1
Стапив во контакт со дечките, ќе ве информирам за квалитетот на услугата.

Фала ви за брзиот одговор!

JasSum

Unstoppable
8 мај 2007
2.184
2.524
Полиестердеј се супер, ако си клиент што нарачува илјадници парчиња.
Во суштина работат на големо со фирми. За неколку парчиња, како ќе имаат време.
Им благодарам на тие што ме препорачале. За маица со крагна, за неколку парчиња ќе треба да побараш на друго место, јас не можам да ти излезам во пресрет. За знаме, за сега исто така не. За класични маици, да може да се договориме.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
47.900
Мислења
986.947
Членови
36.037
Најнов член
GORAN TRAJOSKI
На врв Дно