Зборено е со Ѓирафа, коректни беа 3-4 пати им се јавија на ЕЛС да ги замараат за пратката.Вакво подавање на ракомет нема. Пожали им се на Жирафа да реагираат и на ЕЛС ѕвони им малце притисок.
Си го имаат преценето својот капацитет.Зборено е со Ѓирафа, коректни беа 3-4 пати им се јавија на ЕЛС да ги замараат за пратката.
И пази шо се деси задњиот ден.
Ми звони ЕЛС,
- ало
-- ало
- се јавувам од ЕЛС за вашата пратка, сте се жалеле во грижа за корисници
-- па ја не лично ама од жирафа сигурно ве бараа
- аха...епа сакате да ја добиете (???)
-- па мислам дека е редно после 15 дена што ја шетате ваму таму
- (ме сече) добро ќе му кажам на доставувачот да ве контактира
1 мин покасно дојде доставувачот и ми ја даде (пошо у близина сум на НЛ централата)
немав енергија да се расправам, по катиљ услуга амин, коа првпат почнаа со Али беа ок и после лаком гз трагедија, сеа ни Али не можат да достават на време ни Тему ни локални пратки.
Повеќе би рекол размислуваат по матрицата да земеме сега се што можеме за испорака, да не ни избега шансата, па отом потом како ќе стигнеме се да завршиме, ако треба ќе вработиме уште некој.Си го имаат преценето својот капацитет.
@Isak Keyten - Го зеде ти држачот?
Мене ме урочи, уште го немаат испратено. Ми пишуваа на Вибер дека првичната дата за испорака била грешка, па требало 19-ти мај (што нема шанси).
Супер за цената (јас ја зедов околу 8к со некој си попуст) трпеше две години дур не ја скршив од непазење. Персонално исусктво со жирафата малце чудни оти ми згрешија колку треба откуп да се плати наместо 8к имаја предадено како 80к и неможеа да ми одпуштат пратката од карго, техничка само англиски се разбиравме се погоди тој на телефон 0 македонскимислење на за sense7 столициве што ги продаваат на џирафа?