XGeorge27
Gaining Experience
Здраво , ме интересира дали некој има искуство со Експонати од Мобелих мобилара , во план сум да зимам Iphone XS исто така искуства со телефонот
Thanks
Thanks
Не постојат експонати, тоа се само половни телефони со фенси назив. Иди, види го убаво, разгледај го и то е то. Иначе стандардно доаѓаат без кутија и додатоци, ама за некој се наоѓа, ама ретко кога серискиот од кутијата е ист сто тој на телефонот, има варијации на темата. Јас имам купено таков и ми се погоди топ.
Од Мобилих го зема ?Не постојат експонати, тоа се само половни телефони со фенси назив. Иди, види го убаво, разгледај го и то е то. Иначе стандардно доаѓаат без кутија и додатоци, ама за некој се наоѓа, ама ретко кога серискиот од кутијата е ист сто тој на телефонот, има варијации на темата. Јас имам купено таков и ми се погоди т
Да.Од Мобилих го зема ?
Фала на мислење
Внимавјате на здравјето на батериите кога купувате експонати. Обично се скоро сите со ослабени батерии
сите батерии се неквалитетни,во алиекспрес имаа со повеќе ампери,но не сум пробал.Се согласувам.
Кога го купив имаше 100% battery health. Но се исклучи на 15%. По неколку полнења се калибрираше батеријата сама. Но health падна на 94%. Претпоставувам дека долго време стоел на полици па батеријата изгубила ефикасност. Немаше микро грепки ни на телото ни на екранот по што заклучив дека не е користен. Јас сум сепак презадоволен зашто цената е иста како и телефони од реклама 5 користени две години.
Видете го видеово во врска со ова, најверојатно ги менуваат вредностите да покажува батеријата 100..ВидеоСе согласувам.
Кога го купив имаше 100% battery health. Но се исклучи на 15%. По неколку полнења се калибрираше батеријата сама. Но health падна на 94%. Претпоставувам дека долго време стоел на полици па батеријата изгубила ефикасност. Немаше микро грепки ни на телото ни на екранот по што заклучив дека не е користен. Јас сум сепак презадоволен зашто цената е иста како и телефони од реклама 5 користени две години.
друже имам iphone 6s сменета нова батерија 100% дури е направен и апдејт на иос,но пак исто стигне на 10% и почне да лага да кочи ајфонот,до што е проблемот?Се согласувам.
друже имам iphone 6s сменета нова батерија 100% дури е направен и апдејт на иос,но пак исто стигне на 10% и почне да лага да кочи ајфонот,до што е проблемот?
Некој искуство да сподели?
Експонат или половен телефон никогаш не би купил, 90% од тие уреди се сервисирани и историјата им е непозната. Мој совет е да си купиш нов телефон до буџетот кој го имаш одредено.