- Ја почнал/а темата
Oktar
Epic
Oktar's setup
- Processor & Cooler
- Intel® Core™ i7-8700k + Noctua NH D14
- Motherboard
- Asus Prime Z370-A
- Storage
- SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
- PSU
- Cooler Master Vanguard v850
- RAM
- Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Video card
- Asus Strix GTX1080
- Case
- BeQuiet Pure Base 600
- Mouse
- Logitech MX Master 2s
- Keyboard
- Razer Blackwidow Lite
- Monitor
- Dell U2515H
- OS
- Windows 7 + MacOS
Продава прекрасен и одлично сочуван iPhone 11 Pro 256GB. Телефонот е стар околу година, беспрекорно сочуван, на него има ново заштитно стакло и нова силиконска маска (плава) монтирани пред неполн месец, а користени само две недели во вредност од околу 4к денари а со него доаѓа и кожна футрола (црвена) со која е користен до пред месец дена. Здравјето на батеријата е на 90% а со нормално накај интензивно користење без проблем држи ден ипол.
Телефонот е буквално како од продавница и за разлика од новите ајфони (хк пу) доаѓа со полнач. Единствена грепка што ја има е на горниот ќош и верујте ми дека ќе се отепам, ама сега ја направив чистејки го и местејќи го за сликање. Ќе се отепам...
Цена: Само 750 евра, запомнете дека доаѓа со ново стакло и футрола... и полнач.
Телефонот е буквално како од продавница и за разлика од новите ајфони (хк пу) доаѓа со полнач. Единствена грепка што ја има е на горниот ќош и верујте ми дека ќе се отепам, ама сега ја направив чистејки го и местејќи го за сликање. Ќе се отепам...
Цена: Само 750 евра, запомнете дека доаѓа со ново стакло и футрола... и полнач.

Последна промена: