хммз.. За последниве 2 првпат слушам. А 007 и Max Payne ги свртив и двете и се одлични игри.. Само не се некој којзнае какви детективски, т.е не се некој со многу истражување.. Повеќето е акција.
Инаку, незнам дали ја имаш играно CSI.. CSI Miami ја немам играно сеуште, а додека пак првиот дел го свртив.
Додека ја играш играва многу пати тотално се губиш и незнаеш што треба следно.. Исто доста е и нервозна при такви моменти.
Па, ако имаш живци и желба, пробај ја.
А да.. Има доста интересни од Agatha Christie.. 90% ги имам свртено.. А навистина ги има многу..Ima povekje detektivski avanturi (ne se akcioni) : Site so Agatha Christie http://www.agathachristiegame.com/
Моја препорака за детективска игра - дефинитивно CSI.
Имаш вака:
CSI 2 - Dark motives
CSI 3 - Dimensions of murder
CSI 4 - Hard evidence
Јас сите ги поминав. Не се тешки. Можеби последната е малку потешка али не е проблем. Имаш на интернет побарај Walkthrough и ќе ги добиеш местата каде има докази, каде треба да ги однесеш и сл.
Во секој случај добра игра. Пробај ја.
Cheater :ha:
Не е за Cheater работата. Си ја играл ли играта? На CSI 4 - Hard evidence заглавив на едно место 4-5 дена. Толку се изнервирав што морав да побарам помош. Инаку глупаво е да ја играш играта со сценариото пред тебе. Мислам, која е поентата... :ha: