- Ја почнал/а темата
desperado
Intern
- 1 мај 2007
- 22
- 0
sto rabotat na likovi za igri animacii itn.
од 3д многу малку знам , имам правено некои едноставни работи само но посериозно немам навлезено...o.k. a sto imas raboteno?
p.s. kako stois so texturiranje
Договорено еве пишувам пм ... :bravo:interesno, kako sto znaes treba da se pravi intro za igrata, a i treba covek so poznavanje na photoshop za prigotvuvanje na texturi,
ako sakas da se vidime pratimi privatna poraka, ke ti pratam tel.br.
Што се однесува до грешките, да точно е секој греши. Но, треба малку повеќе да бидеш стрплив и да учиш од грешките и да ги поправиш. Тоа е патот до успехот. Никој не стигнал до целта лесно и без грешки. Биди поупорен и без нервоза и сигурен сум дека ќе успееш. :bravo:Јас правам модели ама ако згрешам нешто (а тоа често се случува луѓе сме) и ме нервира и го бришам цел проект.
Пр. Ќе го направиш моделот до полу и ќе згрешиш нешто и го бришам.
Таков карактер имам знам дека не чини ама тоа е.
Еве ти од тука можеш да спуштиш trial верзијата на Autodesk 3D Studio (3ds) Max 9. Пробај ја па ако ти се допаѓа после барај го ЦД-то. :bravo:Сум чул за 3Ds.max ама не знам да работам во него. Имав на CD ама нешто не биваше. Каде може да го купам и колку а иначе сум чул дека може да се прават многу добри модели со него.
Знам бе другар те имам како friend ставено...ѕверка си за Photoshop...И ја нешо мутам со 3д макс ....и ја иам девиант
http://xiperius.deviantart.com/gallery/#3D