Ај прво кирилица Македонски убаво пиши - може ќе те разберам - вака не само што ги прекршуваш правилата на форумот туку не знам ни што сакаш да кажешSe povlekuva ke vidite po oglasite za pricinite se izvinuvam
@Nikola100 brat da dojdam da mi gledas sakam nekoj raboti da mi kazis za bdesteto za gadzeto ......
Па нели погоди дека и овеј ке се повлечи од продажбатуку не знам ни што сакаш да кажеш
мене никој не ме контактира дека сака да го купи кулерот и ако го побараше јас немаше да го одбијам па макар да останам и без кулер,јас клавам цена висока тое точно но намалвам доста доколку видам дека е некој за земањеа ти не оставаш ни 24 часа за некој да го погледне огласот, па менуваш цени на 15 минути.
Се шегував јас само - немав намера да критикувам - негово право си е да огласува и повлекува од продажба кога сака...@Nikola100 само си кажа тоа што е факт, односно дека не знаеш да продаваш и дека не може човек да те сфати сериозно. Можеби некој ќе сака да го земе кулерот, а ти не оставаш ни 24 часа за некој да го погледне огласот, па менуваш цени на 15 минути.