Дали некој има книга за HTML на македонски?
Ako mozes uploadiraj brat da vidime sto e kako eЈас имам две за HTML на српски... ако ти вршат работа кажи да ги аплоадирам
Ако можеш да ги аплоадираш, ќе ми направиш голема услуга.
Јас имам две за HTML на српски... ако ти вршат работа кажи да ги аплоадирам
FALA MNOGU)
Ve pozdravuvam i go poddrzuvam gestot da im se pomaga na drugite. Ne e loso sekoj sto ima nekakva literatura da ja ponudi na forumov. Vsusnost i za toa sme tuka-da si pomagame. Ako na nekoj drug mu treba bilo kakva literatura slobodno neka mi se obrati
Брат јас ги данлодирав ама немам таква програма за да ги отворам:zbunet3:Можеби веќе ги имате книгите што требаше A^1^T^E^A^M да ви ги даде, а можеби не. Но како и да е... за сите што ги немаат, а сакаат да научат нешто повеќе за HTML можат да се послужат со следниве материјали.
Без гајле, материјалите не се комерцијални - направени се за едукативни цели и за користење во некои српски факултети. Материјалите се на српски јазик и би требало лесно да се снајдете.
Има и за HTML и за CSS материјали, па бидејќи тие две работи обично одат заедно, би требало учењето да ви биде поинтересно и покорисно.
1. Увод во HTML (со примери)
2. HTML Програмирање
3. CSS Прирачник
Се надевам дека колку-толку овие материјали ќе бидат корисни како за почетници така и за оние кои се малку поискусни во оваа работа и сакаат да го обноват своето знаење со содржини на српски јазик. Поздрав и Have A Nice Reading
P.S И уште нешто: Кога ќе ја отпакувате " Увод во HTML (со примери) " (со WinRAR или WinZIP) во новоотпакуваниот фолдер побарајте го фајлот " op-html.html " - тоа е почетната страница.
Само сто го решив проблемот не мора да се мачите.![]()