• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

hello hello

• Ја почнал/а темата dime
  • Време на почнување
Статус
Затворена за нови мислења.

dime

Intern
13 мај 2008
163
3
Zdravo batki, da se pretstavam - jas sum Dimitar. Bas mi e milo sto tuka se razviva taka eden dobar, kvaliteten forum (kako elitesecurity.org sto e vo Srbija na primer). I taka, ke gledam da ve druzam kolku sto ke dozvoluva slobodnoto vreme :)

AMD_fan

Gaining Experience
10 ноември 2007
3.646
139
Здраво Димитар и добредојде на нашиот форум. :nazdravje:

Alexandar

Gaining Experience
21 мај 2007
2.514
90
Welcome @ IT.com.mk

П.С. Не се закачај со drown, цело маало нинџи се :ninja: :ninjapozdrav: :katana:

maximilian

Gaining Experience
26 март 2008
1.064
74
:dobredojde: Пријатен престој, тука навистина има што да се научи, нема да зажалиш за времето поминато тука.

dime

Intern
13 мај 2008
163
3
Фала на сите :)

Welcome to the world of IT.
П.С. RTFR

Хех, као шо викаше еден мој професор, ако ви се дешава некој compiler error не ме прашувајте мене за помош туку RTFM (read the fine manuals lol) :LOL:

Welcome @ IT.com.mk

П.С. Не се закачај со drown, цело маало нинџи се :ninja: :ninjapozdrav: :katana:

Кршат кичми а? :D

S

pwnz0r1lla
8 март 2007
1.550
52
www.it.com.mk
Dobredojde Dimitar... Ja chekame tvojata ponatamoshna kontribucija :)

Otkako kje gi prochitash pravilata i po nekoja tema naokolu nikako ne zaboravaj ja i ovaa tema. Istata kje ti pomogne da dobiesh podetalna, pokompletna slika za mestovo... Ako pak mislish deka nema shto da se vidi tamu barem sigurno ke se nasmeesh. :D

Enjoy...

Stefan :)

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Dobredojde Dimitar... Ja chekame tvojata ponatamoshna kontribucija :)

Otkako kje gi prochitash pravilata i po nekoja tema naokolu nikako ne zaboravaj ja i ovaa tema. Istata kje ti pomogne da dobiesh podetalna, pokompletna slika za mestovo... Ako pak mislish deka nema shto da se vidi tamu barem sigurno ke se nasmeesh. :D

Enjoy...

Stefan :)
Ама топло добредојде...:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.556
Мислења
926.075