Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Hellgate London

Статус
Затворена за нови мислења.

psybaron

Intern
10 април 2007
745
44
Куманово
markoaleksic.com
Eve nesto povece za Hellgate London. Koj slusnal-slusnal koj ne..http://www.hellgatelondon.com/ inace igrava ke bide krs. Mnogu dobri najavi ima i visoki ocekuvanja.. Prikaznata ne e totalno klishe i bi trebalo da bide interesno za igranje. Ova ke mi go nadoponi zadovolstvoto od Painkiller koja bese dosta kritikuvana (posebno expansion packot), mada podobra zabavo so FPS vo posledno vreme ne sum ima..Treba da ja sie i Doom 3. Pogledajte pa kazete sto mislite!

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
"high expectations meet high standards"
Ke ima najava i vo ENTER 26 za igrava, datumot ne e objaven, no se ocekuva minimum 8.5 ocenka na gamespot.

gamer-eddie

Practice makes perfect
22 април 2007
1.123
1.723
Skopje
gamer-eddie's setup  
Processor & Cooler
CPU i7 4790К Deep Cool Captain 360EX
Motherboard
Asus Maximus 7 Formula
Storage
Bunch Of Disks
PSU
Cooler Master Vanguard 850W
RAM
32GB Kingston Beast 2400mhz
Video card
OnBoard madafakaz :) & понекад GTX 980Ti Matrix
Case
Corsair 780T
Mouse
R.A.T. 7
Keyboard
Asus Cerberus
Audio
Logitech G330
Monitor
BENQ GW2760
OS
Windows 7 Ultimate 64bit & гомноно 10-ка
ENTER se malce zaostanati za igri ali HELLGATE LONDON ja merkam veke podolgo vreme i mi izgleda deka ke bide zakon igra odlicni cinemaici ima na www.gametrailers.com samo da bide so so pomalce bagovi i nasive distributeri na kompjuterski delovi da gi smalat cenite oti za tie pari so ke gi dades za prosecna masina kaj nas ke dobies zver za tie pari u bugarija ili srbija a za igrava mislam deka bi bile dovolni 2g memorija (nekoja dobra baerem 533mhz +) core 2 duo na 2.neso i nekoja x1950 ili 7900. so ovie delovi bi trebalo za siba zoso nema seuste igri za da baraat neso poveke demoto na crysis bara neso poslabo od ova a ide odlicno

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
ENTER se malce zaostanati za igri ali HELLGATE LONDON ja merkam veke podolgo vreme i mi izgleda deka ke bide zakon igra odlicni cinemaici ima na www.gametrailers.com samo da bide so so pomalce bagovi i nasive distributeri na kompjuterski delovi da gi smalat cenite oti za tie pari so ke gi dades za prosecna masina kaj nas ke dobies zver za tie pari u bugarija ili srbija a za igrava mislam deka bi bile dovolni 2g memorija (nekoja dobra baerem 533mhz +) core 2 duo na 2.neso i nekoja x1950 ili 7900. so ovie delovi bi trebalo za siba zoso nema seuste igri za da baraat neso poveke demoto na crysis bara neso poslabo od ova a ide odlicno

Bi sakal da mi pojasnis kako toa ENTER e zaostanat za igri?

psybaron

Intern
10 април 2007
745
44
Куманово
markoaleksic.com

jas posledniot ENTER sto go citav vo Avgust koga bev vo Mkd..i site ENTERi pred toa ,,bev dosta zadovolen od review na igrite. mnogu e bitno da se opise igrata od covek sto ja igral..a imase nekolku igri vo enter sto se cisto licno iskustvo i bez razlika na vkusovite ti davaat dobra slika kakva e igrata.

GokoMKD

Intern
14 април 2007
39
0
да те поправам никогаш да си го почитуаме насиот јазик. А иначе играва ке биде закон ја гледав на ЕНТЕР и дадоа доста добра најава на играта и верувам дека сите ке ја играме и ке имам доволно system requestment за неа :LOL: :LOL: :rolleyes:

delix

Intern
7 април 2007
702
23
Mislam deka vo najavata stoese deka nema da bide samo FPS a i poarno e taka. Vo prvo lice covek ne moze da vidi nisto, samo pred nego. Edna pricina zosto ne mi se svigaat Doom i Quake a i CS

Macigames

Intern
15 август 2007
42
0
macigames.blog.com.mk
да те поправам никогаш да си го почитуаме насиот јазик. А иначе играва ке биде закон ја гледав на ЕНТЕР и дадоа доста добра најава на играта и верувам дека сите ке ја играме и ке имам доволно system requestment за неа :LOL: :LOL: :rolleyes:

Кога веќе се бавиме со лингвистика. Па покрај нашиот не го почитуваме ни англискиот, инаку system requirements

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.068
Мислења
1.005.164
Членови
36.673