Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Guild Wars password

Статус
Затворена за нови мислења.

Oki Doki

Intern
8 април 2007
1
0
Ako znae nekoj kako moze da se smeni passwordot na originalen akaunt od Guild Wars neka napise ovde !

Password

Intern
10 април 2007
393
9
Моментално незнам, деновиве планирам да купам акаунт, па ќе прочешлам, ќе ти кажам. Поздрав

rene

Intern
19 јули 2007
45
0
ne mojs be braced da smenis password ili da najdis account od guildwars.nikako vervaj me.jas barav barav ..i na kraj se resiv da kupam...posto sum vo amerika ne e problem za pari da recime...taka da sega gi imam site 3 dela prophecies..factions..nightfall.prvite 2 gi pominav komplet so site misii..nighfall mi e do pola zasega.ako najdis baraj me pod "ranger rene" nick ama na usa serveri.kef ke mi bidi nekoj nas da ima na guldwars.

Password

Intern
10 април 2007
393
9
Можеш ако се потрудиш. Јас мислиш купив? :) Најдов hacked account и играм без проблем :). А за менување на password незнам :(

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
еј игричево е закон, а точно е дека само треба да се купи еднаш и месечно ништо не се плаќа ај ако може малце искуства од пракса

rene

Intern
19 јули 2007
45
0
epa kazete so nick imate be luge pa ke se najdime tamu..ke se dogovorime..jas mnogu cesto sum na guildwars..farming vo underworld ili deldrimor war camp..

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.334
Мислења
1.009.772
Членови
36.677
Најнов член