Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Графичка Asus Rog Strix 4070 Ti

Статус
Затворена за нови мислења.

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
DemoUser додаде нов оглас:

Графичка Asus Rog Strix 4070 Ti - 1.000 €

Се продава графичката купена на 01.11.2023.
Има гаранција до 30.09.2026 + документи + фискална + кутија + се што иде во кутијата како од фабрика.
Ја продавам поради тоа што имам понуда од германија за 4090 Founders Edition.

Замени не примам никакви
Цена : 1000 евра
Доколку има сериозен купец нека понуди цена во приватна порака ако успееме да постигнеме договор.

Контакт/Вибер : +38975651213

Погледнете го атачментот 132408Погледнете го атачментот 132409Погледнете го атачментот 132410Погледнете го атачментот 132411

Видете го целиот оглас...

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
827
1.645
Битола
www.instagram.com
@outsider не те разбирам ништо али фала ти на информацијата , а во врска со дилерот јас знам кој ми е кога ми треба кокаин , амфетамин , па дури и фервех ако нема во аптека :)
И ние не те разбираме, фала.

Ron26

Practice makes perfect
4 мај 2019
1.395
1.743
Кај има за тие пари иста како мојава јас ќе ја купам одма нека седи онака од мерак.

твојата не е нова па да вреди 60к. Ај да и бараш 50-52к има смисла да ја продадеш, али ти бараш исто како у дуќан што кошта.

bloops666

Gaining Experience
22 септември 2022
88
92
Мое мислење, максимум шо би извлекол се 47к денари, за да ја продајш во следните неколку дена. A, со цена од 58,5к :unsure: изгледа ќе си ја чуваш.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
5.083
5.004
Скопје
hackitfree.github.io
Да се разбереме - 4070Ти - вреди ! Барана , одлични перформанси , ефикасна , близу до 4080 која кошта рака и нога...
Колку ќе си одлучи членот - толку. Џабе да го убедувате - со сила убаина - тешко ...
Па уште Рог-Стрикс ...

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
827
1.645
Битола
www.instagram.com
Да се разбереме - 4070Ти - вреди ! Барана , одлични перформанси , ефикасна , близу до 4080 која кошта рака и нога...
Колку ќе си одлучи членот - толку. Џабе да го убедувате - со сила убаина - тешко ...
Па уште Рог-Стрикс ...
Фала шо ни објасна, баш тебе те чекавме да ја решиш дилемата!

FLEGMA

Illuminator
2 август 2012
11.279
18.570
Нема што да го убедуваме. Суровата реалност е таа.
63.000 денари е нова во Сетек.
За да ја продаде треба да ја крати за 20%.
Еве нека не се 20% туку 10% што значи дека треба да ја дава за 56700 за кеш!

Некој што е спремен да даде 57000 кеш за графичка има и 63000 јбг.

Штета за корисникот пошто графичката е стара точно 2 месеца. Ни копана ни орана, со 2 години гаранција.

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
827
1.645
Битола
www.instagram.com
Истиот продавач на @m4rk0 му нуди за 55000 да ја продај ама ко шо гледаме, не сака да ја продаде графичката туку да си прави забава со луѓето. Зато и ти побаравме бројче од дилерот :)

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.753
4.806
Писти Охту
Па уште Рог-Стрикс ...
да се разбериме, треба да го напуштиш форумов, пошо и онака си рекла казала, дезинформатор, и погрешни информации шириш.

Онтопик: се слагам со @FLEGMA и @outsider , ко би имал некој 58 кје додај уш некој денар и дома нова гланц ќе ја отвори. не треба да оди поќе од 52К ова.

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Форумов ви стана дајте некого да му нашибавме цена пониска за да лапнеме нешто за џабе.
Да имаше на сите огласи што ги знам за цените кои ги нудите до сега ќе беше продадена.
Јас ако имам пари да склапам секој втор месец конфигурација мој проблем немора да значи дека треба деловите гага да ви ги дадам.
Картата која сакав јас да ја земам пишаа емаил и ми ја качија и на мене цената заради пазарот таков што бил, и не ми се исплати јас мојата нова карта со гаранција со се да ја дадам за џабе и подобро ми е да ја користам, а да купам карта со малку преостанато гаранција и користена за дупло или 3 дупло поскапо.
@outsider понудата која му ја пишав е таа ги имам разговорите но поминаа неколку денови........ и воедно не треба тука ти да збориш во друго име затоа што едно е форум друго е реклама5 ова беше разјаснето и во правилата.... затоа што нит сум преварант нит бегам од некој, и му беше кажано по телефон слободно може да дојде кај мене дома и тестира но нејќеше, и кога ми го кажа тоа ми стана јасно дека е купец од форумот само незнам кој...... затоа продолжив да му пишувам на реклама5 и кога ми се јави човекот кој и да е му кажав не е таа цена веќе и крај.
Ако рипне бтц или било што се деси во врска со пазарот одма вашите цени ги качувате до небо и се буните.
Зар вие мислите дека јас пијам нафта и незнам дека огласувате и на реклама5 и на пазар3 и на групи на телеграм и многу други приватни места.
Ако имате пари идете купете ја за 63 илјади.....крај краева затоа што нели ако имате да дадете 57 или 58 ќе дадете и 63 силни сте вие мал ви е попустот во цената , а фактички муабетот ви се сведува јас не ја купувам од тебе затоа што не е доволно гага или ова е ФОРУМОТ мора цената да е гага за да се исплати да се купи , а подсвесно знаете дека купувате користена графучка 1 месец и знаете дека е буквално нова но сепак мора по вашето да биде.
Овој муабет го читам од многу луѓе и не посочувам никој но ова ви е смешка.
Ако ја имате некаде поефтино идете купете ја, и не се објаснувајте тука ЈАС колку треба да ja пишам цената за да се продаде.
Доколу имате за поефтино по камионџиски цени бидете реални и напрајте оглас дека можете на секој да му завршите работа да купува поефтино испод цената која е на страната или баааааги поефтино за да имаме сите ќар на форумов.
И за крај нити прозивав некој нити ништо него еден пиша и пак се нашалив и со него и потоа почнавте војната да ја водите за колку пари ЈАС треба да ја огласам за да се продаде, со тоа што пак на сите ќе ви кажам со среќа ако најдете карта за тие пари и со здравје да си ја користите.

Последна промена:

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.753
4.806
Писти Охту
Форумов ви стана дајте некого да му нашибавме цена пониска за да лапнеме нешто за џабе.
Да имаше на сите огласи што ги знам за цените кои ги нудите до сега ќе беше продадена.
Јас ако имам пари да склапам секој втор месец конфигурација мој проблем немора да значи дека треба деловите гага да ви ги дадам.
Картата која сакав јас да ја земам пишаа емаил и ми ја качија и на мене цената заради пазарот таков што бил, и не ми се исплати јас мојата нова карта со гаранција со се да ја дадам за џабе и подобро ми е да ја користам, а да купам карта со малку преостанато гаранција и користена за дупло или 3 дупло поскапо.
@outsider понудата која му ја пишав е таа ги имам разговорите но поминаа неколку денови........ и воедно не треба тука ти да збориш во друго име затоа што едно е форум друго е реклама5 ова беше разјаснето и во правилата.... затоа што нит сум преварант нит бегам од некој, и му беше кажано по телефон слободно може да дојде кај мене дома и тестира но нејќеше, и кога ми го кажа тоа ми стана јасно дека е купец од форумот само незнам кој...... затоа продолжив да му пишувам на реклама5 и кога ми се јави човекот кој и да е му кажав не е таа цена веќе и крај.
Ако рипне бтц или било што се деси во врска со пазарот одма вашите цени ги качувате до небо и се буните.
Зар вие мислите дека јас пијам нафта и незнам дека огласувате и на реклама5 и на пазар3 и на групи на телеграм и многу други приватни места.
Ако имате пари идете купете ја за 63 илјади.....крај краева затоа што нели ако имате да дадете 57 или 58 ќе дадете и 63 ќе дадете силни сте вие мал ви е попустот во цената , а фактички муабетот ви се сведува јас не ја купувам од тебе затоа што не е доволно гага или ова е ФОРУМОТ мора цената да е гага за да се исплати да се купи , а подсвесно знаете дека купувате користена графучка 1 месец и знаете дека е буквално нова но сепак мора по вашето да биде.
Овој муабет го читам од многу луѓе и не посочувам никој но ова ви е смешка.
Ако ја имате некаде поефтино идете купете ја, и не се објаснувајте тука ЈАС колку треба да ja пишам цената за да се продаде.
Доколу имате за поефтино по камионџиски цени бидете реални и напрајте оглас дека можете да на секој да му завршите работа да купува поефтино испод цената која е на страната или баааааги поефтино за да имаме сите ќар на форумов.
И за крај нити прозивав некој нити ништо него еден пиша и пак се нашалив и со него и потоа почнавте војната да ја водите за колку пари ЈАС треба да ја огласам за да се продаде, со тоа што пак на сите ќе ви кажам со среќа ако најдете карта за тие пари и со здравје да си ја користите.
Ако "форумот е 0" - ова е твоја реченица, зошто огласуваш тука?

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Ако "форумот е 0" - ова е твоја реченица, зошто огласуваш тука?
Да си се пробам со мојата цена тука, воедно можам што сакам да правам и да огласувам тука се додека е во правилата затоа што форумот си има претплата која секој може да си ја купи и да си огласува.

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.753
4.806
Писти Охту
Да си се пробам со мојата цена тука, воедно можам што сакам да правам и да огласувам тука се додека е во правилата затоа што форумот си има претплата која секој може да си ја купи и да си огласува.
Не е поентата кој дали ќе купи претплата и дали ќе огласува, проблемот е со твоето мислење, шо форумов го рамниш со 0.

Nikola100

Unbeatable
30 септември 2019
5.083
5.004
Скопје
hackitfree.github.io
Не е поентата кој дали ќе купи претплата и дали ќе огласува, проблемот е со твоето мислење, шо форумов го рамниш со 0.
Затоа што се понашате како „нули„. Насилнички , со подсмев , се групирате и напаѓате некого...
Затоа !
Па после се вреѓате кога некој ќе ве приземји ...

outsider

Practice makes perfect
14 јуни 2019
827
1.645
Битола
www.instagram.com
Затоа што се понашате како „нули„. Насилнички , со подсмев , се групирате и напаѓате некого...
Затоа !
Па после се вреѓате кога некој ќе ве страви на свое место ...
Наводници — Википедија ти го ќе научиш како се пишуваат наводници ќе го сметаме твојот агрумент за валиден.

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.753
4.806
Писти Охту
Затоа !
Па после се вреѓате кога некој ќе ве стави на свое место ...
Наколче, да извајме статистика колку ти се точни изјавите, ќе бидат 95% грешни.

Види ги коментарите на сите погоре, и види го твојот. Со кој памет тврдиш дека вреди?

Твојот проблем е шо не знајш да прифатиш критика - ако некој го кажи спротивното и и други го потврдат истото, сме се "групирале" хахахах. Очаен обид за валидација некаква да добиеш а тажната вистина е дека ти треба.

Pane24

Mariovec
31 октомври 2012
6.411
7.501
Скопје
www.facebook.com
Мислам дека администрацијава направила фатална грешка што дозволила коментари во огласи.
Патем Среќна Нова Година на сите и бидете ми живи и здрави. А за цени на графички ако не ви одговараат поскапите бидете трпеливи ке улетаaт кај чичо Пане поефтини :D

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Моето рамнење со 0 е мое, и админите се свесни знаат дека има и такви луѓе но кога мене админот би ме прашал реално во порака зашто јас ќе му објаснам и дадам мое мислење и он како админ може да рече ти си будала и крај ,или ќе рече во право си до некаде но не можеме така поради одредени причини.
Јас сум 1 сам кое го дели моето мислење или може ќе се најдат уште 5 до 10 души али не сите и тоа е нормално , али мето мислење не му дава пари на админот да заработи него ќе мора да стави донација и ќе мора се построги правила да има за да успее во тоа и верувам дека ќе направи многу подобар огласник/форум/страна бло која што постоела до сега со одредена база на корисници како што беше порано и се знаеше кој е што и можеше да се двојат.
Сега секој можа да кеира усер и да огласи , иако админот може да види кој е затоа што нели не пиеме ние нафта знаеме дека админот гледа и ип адреса и се.

Едит : @Pane24 господ зравје да ти даде убаво кажа нека причекаат кај тебе ќе има нека ти е среќна нова и на тебе имаш големо поштовање од мене и си знааеш и самиот.

Последна промена:
Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.064
Мислења
1.005.078
Членови