• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Goodbye WoW, hello AoC

Voya

Intern
11 април 2008
96
8
Nova igra, koja veruvam ke ja zameni World of Warcraft

take a look:
community.ageofconan.com

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Vremeto kje pokazhe dali kje bide, dali ne..
Moram da kazham deka i dvete igri ne se za potcenuvanje..
Ne go znam nachinot na igranje vo age of conan no spored videava dobra mi izgleda..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DausIsynZCo"]ageofconan[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=rFdGe3XnczY"]Age of Conan movie (mix)[/ame]
Sepak, kako shto kazhav.. Vremeto kje pokazhe..

Password

Intern
10 април 2007
393
9
За популарна ќе биде а тоа дека ќе ја замени WoW... не верувам. Blizzard си е blizzard. Кажете некоја игра од blizzard што не се игра на денешнинава. Дури и Diablo кецот сеуште ја играат :)

Eva Molotow

Intern
14 април 2008
106
30
Ќе биде исто како со Warhammer Online. Се што слушам во последно време е "WAR beta sucks." Ама не знам.
Во никој случај нема да ја замени WoW. +Wrath of the Lich King...no comment.

P.S: WAR beta out? :p

Voya

Intern
11 април 2008
96
8
Vovedot na AOC e Real Combat.

Igracot go kontrolira sekoe dvizenje na svojot karakter (udar so mech, strela itn)

Dozvoleno e mount fight

Dozvoleno e gradenje na gradovi od gildovite (profesija : architect)

Nekolku pati pogolem svet od World of Warcraft

Bolje grafika za razlika od WoW

Rated mature (Ne znaci deka sekakvi decista nema da ja igraat, no nivniot broj ke bide znacitelno pomal)

skills>gear

kako i novi drugi noviteti.

Jas licno mislam deka ke ja zameni WoW, poveketo sto ke ostanat da ja igraat ke bidat licnosti pod 18 godini.

Vremeto ke pokaze, ali od mene *thumbs up*

Voya

Intern
11 април 2008
96
8
A ova AoC ke se igra isto kako WoW, ili e strategiska igra, kako WarGraft?

Poubavo nego WoW, ti go kontroliras sekoe dvizenje i e mnogu porealno.

Bar taka kazuvaat tie sto bile na betata.

Dokolku si zainteresiran za igrata, dzirni go linkot sto go postaviv vo prviot post od topikov.

PS:Za prvata nedela od beta-testingot, imalo isprateno poveke od 290.000 aplikacii
, ili bar taka vikaat :p

''TcM>>

Intern
6 јануари 2008
961
39
E a daj malce ne svativ. Igrava e veke stavena da se igra, ili e samo vo plan. Dali se plaka za da se igra, koga sto kako.... Oti mi izglea interesna.......

<<ExeCutoR>>

Intern
16 април 2007
132
2
Nema sansa, Blizzard go zema kamenot, istoto sakaa da napravat so Armies of Exigo ama nsto ne bidna, WarCraft ja igram na 1Gh 256 SDRAM a Armies of Exigo secka na 3Gh i 1G DDR a da ne recam bese kopja na WarCraft (znaci kvalitet, performansi).
Drugo sto sakam da kazam e deka ne e se vo grafikata ako nema igrivost igrata gabe i grafika i funkcionalnosti i se, poglednete ja samo StarCraft so 2D grafika i videte sto se slucuva(znaci igrivost, prikazna).
Taka da mislam deka nema da ja nasledi, kolku i da e dobra sepak igrite sto gi pravat Blizzard se so istorija i podolgo vreme opstojuvaat i plus se razvivaat idnite prdolzenija od nivnite igri so podobri engini,grafika i.t.n.

Voya

Intern
11 април 2008
96
8
Da ExeCutor, prikazna, igrivost... Konan postoi kako prikazna veke skoro 100 godini.

@Tcm, da se plaka, uste nemaat definirano cena mislam.
Ke iskoci na 20 maj, prvicnata cena e mislam 50$, a najavuvaat deka cenata za mesecna pretplata ke bide po industriski standard ($15?)

PS: Bara epten jakicka mashina, za da ja igrash kako chovek :muahaha:

Voya

Intern
11 април 2008
96
8
Recommended
Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600) or better
Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GTX or better

RAM: 2GB or more

Enhanced for: DirectX 10, 64-bit processors, multi-core
Supports Parental Controls on Windows Vista

Decki od betata tvrdat, deka ova e dovolno skoro za medium settings

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Nishto chudno za vakva grafika da bara i mashina..
Neznam zoshto tolku ve vozbudi taa informacija..
Znachi edna pretpostavka, shtom ja bara taa konfiguracija za medium settings znachi za hight bi bil neophoden 4 jadren processor, NVIDIA GeForce 8500-8600 GTX,
3-4 GB ram..
Ochekuvajte za brzo vreme sekoja vtora igra da go bara istovo..
Fakt e deka ovaa konfiguracija vo makedonija i ne e tolku chesta no za mnogu kratko vreme kje postane neophodna za ljubitelite na igri..

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
Age of Conan дефинитивно ќе биде новитет и ќе донесе свежина во mmorpg жанрот ама сепак треба да се покаже премногу за да го симне wow од тронот посебно кога ќе излезе wraith of the leach king, AoC ќе стекне популарност посебно ако има и приватни сервери, но ќе видеме многу се обиделе како на пример lineage но wow е сеуште на врвот.

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
Еве една интересна наградна игра за AoC, со решавање на загатката (многу едноставно иначе) добивате шанса да учествувате во бета тестирањето на играта или пак при пејд картичка за три месеци играње гратис. Јас ја решив и го чекам извлекувањето :) за сите заинтересирани тука

DarkAssasin

Intern
27 март 2008
23
0
Ah,sepak kje ostanam na WoW,inaku odvaj chekam da izleze Wrath of the Lich King.Btw,i WoW ima dobra grafika,ama pak mozhesh da ja igrash na 512MB RAM,iako na Low setinzi...Kakva,takva,vazhno da ja igrash :D

stole_pesov

Intern
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Age of empires III e супер стртегија
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Пробав да ја играм online ама несто не бива има ли некој искуство со таа игра на online.
:D

CyberSpic

Intern
14 април 2007
823
26
howtoformatacomputer.com
hmmm

Age of empires III e супер стртегија
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Пробав да ја играм online ама несто не бива има ли некој искуство со таа игра на online.
:D

moram da recam deka Age of Empires II - Conquerors spored mene e podobra od AoE III

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.622
Мислења
927.260
Членови
33.215
Огласи
1.325
Најнов член