kirev
Guru
- 31 мај 2010
- 8.020
- 6.462
Жирафа е локална продавница. Управа за Јавни Приходи на Република Северна Македонија
Ама работите ги праќат од Косово, тука фирмата е на папир за да имат црно на белоЖирафа е локална продавница. Управа за Јавни Приходи на Република Северна Македонија
Да е од кина ќе се чека со месеци, секако рпоизводите се кинески така да небитно еили од Кина?
Па некои чекаат месец веќе како што разбрав.Да е од кина ќе се чека со месеци, секако рпоизводите се кинески така да небитно е
Па чекам и јас, затоа што и они немат на склад туку ги порачуват од чешка ли или од кај беше по европа и ги препраќат, моето нема месец уште додушаПа некои чекаат месец веќе како што разбрав.
Денес?@Kristijana Davitkovski да знаеш мене ми стигна пратката
Си имал среќа пошо по 2 примероци праќаат во маркетиГо земав од КАМ бирото, некој го стави тука. Топ е, воопшто не е мало, може дури и 27" монитор да се стави.
Плочата е иверица, ама не е лоша.
Отвори разговор на веб страната на Македонски, па на Англиски. Секогаш има човек на другата страна и ќе провери се за тебе и ќе ти каже до каде е работата.Мене ми е поитно се раб за матична, како ќе им правам притисок плус не сум од Скопје а верувам датумите им се за Скопје
Има уште 2 во Кам, Скопјанка. Ако сака некој да си земе, бујрум. 3 дена веќе стојат, никој ги нема земено.Си имал среќа пошо по 2 примероци праќаат во маркети))) Кој зеде...земено
Струга се продале уште не извадениИма уште 2 во Кам, Скопјанка. Ако сака некој да си земе, бујрум. 3 дена веќе стојат, никој ги нема земено.
Абе нема таква тука локална иначе немаше да зеам од овие секако, абе крајниот е утре рок после тој ќе пуштим маил и јас
да да ми го донесе лик од куманово со кратовски Голф 4 у петокот хахахахаИм пиша, ти вратија нешто ?
Мене демек веќе во Скопје било столчето, деновиве ќе го пуштеле накај мојот град.
Со црни штопови ?да да ми го донесе лик од куманово со кратовски Голф 4 у петокот хахахаха
Еј не загледав дали беа црни, ама сив беше автоматик го знам човекот од порано ми има донесувано од макпетрол карта ама не знаев дека вози за микмикСо црни штопови ?
Најди некој што има кола и отиди до Мик мик подигни го.Momci i devojki,
Naracav elektronsko biro od Gjirafa50 nekade na pocetokot na dekemvri.
Rok na dostava pisuvase 20-25 dekemvri,no seuste ne mi e dostaveno.
Postojano pisuvav na viber preku poraki,mi vrakjaat deka e vo #brzata posta i nemozat nisto da napravat.
Mi imaat kazano da si go podignam sam,no nemam kola za da go transportiram sam,a ne ziveam blisku(kisela voda).
Ostaviv viberot,pocnav da im zvonam nekolku denovi,nikoj ne mi kreva.
Sto da pravam,nekoja idea ?
Biroto e naracano,no plakjanjeto e za pri dostava.
Ova biro
![]()
Tavoline elektrike SENSE7 Nojo, 120cm x 60cm, e bardhe/ druri e hapur
Tavoline elektrike SENSE7 Nojo, 120cm x 60cm, e bardhe/ nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
И јас сум со ист случај да кажам. Нарачани и платени 4 столови на 26.11.2024 година и никако да ги донесат. Ми предложија сам да сум идел да ги земам од нивниот доставувач, што нормално го одбив - од друг град да организирам превоз до Скопје (трошок и ВРЕМЕ ) ми нема логика.Momci i devojki,
Naracav elektronsko biro od Gjirafa50 nekade na pocetokot na dekemvri.
Rok na dostava pisuvase 20-25 dekemvri,no seuste ne mi e dostaveno.
Postojano pisuvav na viber preku poraki,mi vrakjaat deka e vo #brzata posta i nemozat nisto da napravat.
Mi imaat kazano da si go podignam sam,no nemam kola za da go transportiram sam,a ne ziveam blisku(kisela voda).
Ostaviv viberot,pocnav da im zvonam nekolku denovi,nikoj ne mi kreva.
Sto da pravam,nekoja idea ?
Biroto e naracano,no plakjanjeto e za pri dostava.
Ova biro
![]()
Tavoline elektrike SENSE7 Nojo, 120cm x 60cm, e bardhe/ druri e hapur
Tavoline elektrike SENSE7 Nojo, 120cm x 60cm, e bardhe/ nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
А кај им е тоа седиштето на Мик Мик?Најди некој што има кола и отиди до Мик мик подигни го.
У серавија им е седиштеИ јас сум со ист случај да кажам. Нарачани и платени 4 столови на 26.11.2024 година и никако да ги донесат. Ми предложија сам да сум идел да ги земам од нивниот доставувач, што нормално го одбив - од друг град да организирам превоз до Скопје (трошок и ВРЕМЕ ) ми нема логика.
Не знам што ќе биде од ова
Мислењето е автоматски споено:
А кај им е тоа седиштето на Мик Мик?
И јас сум со ист случај да кажам. Нарачани и платени 4 столови на 26.11.2024 година и никако да ги донесат. Ми предложија сам да сум идел да ги земам од нивниот доставувач, што нормално го одбив - од друг град да организирам превоз до Скопје (трошок и ВРЕМЕ ) ми нема логика.
Не знам што ќе биде од ова
Мислењето е автоматски споено:
А кај им е тоа седиштето на Мик Мик?
Стигна столчето (нарачано 27.12.2024), едноставно за склопување а првични импресии е дека е стабилно и одлично за седење. @xenon
Погледнете го атачментот 146307Погледнете го атачментот 146308Погледнете го атачментот 146309