Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Gjirafa50.mk Добри зделки

xenon

אֶהְיֶה אֲשֶׁר אֶהְיֶה
15 јануари 2011
4.101
10.900
Skopje
xenon's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9950X 16-core, 420mm Arctic Freezer
Motherboard
Asux X670E-E
Storage
8TB (1 x 980 PRO 2TB + 3Х KC3000) SSD / 2 x 8tb HDD
PSU
Antec 1300W Pro Platinum
RAM
64GB (2x32) DDR5 6000Mhz G.skill C30
Video card
Geforce 4080 Super
Case
Enthoo Primo - Phanteks
Mouse
Logitech MX Master 3
Keyboard
Logitech Craft
Audio
Asus Xonar STX, Adam A7x, Adam A3x, TC Electronic BMC-2 (DAC)
Monitor
42" OLED Asus Rog Swift PG42UQ
OS
Windows 11 Pro
Нема попуст моментално, не се залетувајте, ќе спуштат пак, инаку еве ја:

tomskibt

Intern
12 јули 2022
68
41
Еве ново столче денес, е сега дали изгледа поарно од другото да кажите.

tomskibt

Intern
12 јули 2022
68
41
Споредба да ми кажите за со белата дали вреди оваја за разликата или да ја чекам пак претходната.

ArMaKeDoN98

Gaining Experience
7 февруари 2016
126
68
Споредба да ми кажите за со белата дали вреди оваја за разликата или да ја чекам пак претходната.
Генерално канцелариските се поудобни, помалку пот летно време, сеа зависи од човек до човек ама за мене лично ергономијата е подобра одколку билокој гејмерски

tomskibt

Intern
12 јули 2022
68
41
Генерално канцелариските се поудобни, помалку пот летно време, сеа зависи од човек до човек ама за мене лично ергономијата е подобра одколку билокој гејмерски
Гледам ова fabric e демек а не е кожно, демек поарни се тие колку шо знам, ајде ќе се помислам ќе известам тука ко ќе се одлучам.

ArMaKeDoN98

Gaining Experience
7 февруари 2016
126
68
Гледам ова fabric e демек а не е кожно, демек поарни се тие колку шо знам, ајде ќе се помислам ќе известам тука ко ќе се одлучам.
имаше некој купено тука мислам дека прочепкај наназад некои страни е сега дали од истиот модел, и велеа дека многу се раскрцувало брзо механизмот

JamesKirk

Unstoppable
12 февруари 2015
2.419
2.177
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1215u
Motherboard
Lenovo
Storage
Solidigm P41 Plus 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Офтопик ама поназад во темава се спомнати масички...ова чудо од четврток во кам
cacae64538d6d4585df8e97ed38f4912.jpg

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

ArMaKeDoN98

Gaining Experience
7 февруари 2016
126
68

JamesKirk

Unstoppable
12 февруари 2015
2.419
2.177
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1215u
Motherboard
Lenovo
Storage
Solidigm P41 Plus 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

ArMaKeDoN98

Gaining Experience
7 февруари 2016
126
68
Погледнете го атачментот 145224
Реално и да не стигни во тоа врем не ми смета, пошто ако нешто го сакам одма сакам да ми стигни во текот на неделата, а ако веќе нешто фаќа поќе од 2 недели го заборавам после само го земам
Стигна денес или послабо

mrndav

Intern
10 мај 2023
24
9
Кај мене е до 17 за достава краен рок, ако не стигне одма ќе им барам рефунд кој ги е%# нека се научат да не лажат и да ставаат производи кои ги немаат на залиха (а кој знае кога ќе стигнат)

zemakius

Gaining Experience
17 октомври 2020
85
62
А уште ти е у одбработка или испратено, кај мене за денес и утре вика достава а пишува уште се обработува не е испратено
Истото е и кај мене – не сум добил нов е-маил после оној последен. За мене оваа пратка не е нешто многу итно или важно, бидејќи станува збор за обичен маус. Но, ако твојата пратка ти е поважна, можеш да им направиш „притисок“.

Инаку, досега имам нарачано цел компјутер од Жирафа50, и сè беше во ред – сите компоненти стигнаа неотворени и неоштетени. Затоа, немам сомнеж дека нешто ќе се случи со оваа пратка, но очигледно имаат некаков проблем со испораките.

ArMaKeDoN98

Gaining Experience
7 февруари 2016
126
68
Истото е и кај мене – не сум добил нов е-маил после оној последен. За мене оваа пратка не е нешто многу итно или важно, бидејќи станува збор за обичен маус. Но, ако твојата пратка ти е поважна, можеш да им направиш „притисок“.

Инаку, досега имам нарачано цел компјутер од Жирафа50, и сè беше во ред – сите компоненти стигнаа неотворени и неоштетени. Затоа, немам сомнеж дека нешто ќе се случи со оваа пратка, но очигледно имаат некаков проблем со испораките.
Мене ми е поитно се раб за матична, како ќе им правам притисок плус не сум од Скопје а верувам датумите им се за Скопје
Мислењето е автоматски споено:

Кај мене е до 17 за достава краен рок, ако не стигне одма ќе им барам рефунд кој ги е%# нека се научат да не лажат и да ставаат производи кои ги немаат на залиха (а кој знае кога ќе стигнат)

Имаш рок ти

zemakius

Gaining Experience
17 октомври 2020
85
62
@Kristijana Davitkovski Не мислев во буквална смисла да им правиш притисок, туку сакав да кажам дека можеш да им пишуваш мејл да видиш општо до каде ти е пратката. Јас би почекал до крајниот датум на испорака кои ми го дадоја тие, ако до тој датум не пристигната пратката тогаш би ги контактирал. И незнам дали знаеш но Жирафа50 не се локални продавачи, потекнуваат од Косово (мислам барем). Сите продавници кои не се локални јас не очекувам во рокот од месец дена да ја земам пратката, ако се деси да е под месец дена сум среќен.. тие се условите.
Но сите други наши локални продавници им ги имам научено деновите кога праќаат роба до мојот град и си порачувам ден два пред да пуштат роба и ми иди пратката за ден два од денот ко ја порачав.

ArMaKeDoN98

Gaining Experience
7 февруари 2016
126
68
@Kristijana Davitkovski Не мислев во буквална смисла да им правиш притисок, туку сакав да кажам дека можеш да им пишуваш мејл да видиш општо до каде ти е пратката. Јас би почекал до крајниот датум на испорака кои ми го дадоја тие, ако до тој датум не пристигната пратката тогаш би ги контактирал. И незнам дали знаеш но Жирафа50 не се локални продавачи, потекнуваат од Косово (мислам барем). Сите продавници кои не се локални јас не очекувам во рокот од месец дена да ја земам пратката, ако се деси да е под месец дена сум среќен.. тие се условите.
Но сите други наши локални продавници им ги имам научено деновите кога праќаат роба до мојот град и си порачувам ден два пред да пуштат роба и ми иди пратката за ден два од денот ко ја порачав.
Абе нема таква тука локална иначе немаше да зеам од овие секако, абе крајниот е утре рок после тој ќе пуштим маил и јас

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн администрација

Статистика

Теми
48.501
Мислења
995.915
Членови
36.496
Најнов член
Gosha