ArMaKeDoN98
Gaining Experience
- 7 февруари 2016
- 126
- 68
Оваа е од сликата а инаку има два модели другиот ми делува поаренМислам другата беше Tone оваа е Veno
Оваа е од сликата а инаку има два модели другиот ми делува поаренМислам другата беше Tone оваа е Veno
Има снемано од таја.Друга е оваја, неа ја сакам не оваја
Видов, да се надеваме дека ќе ја пуштат пак другата на акција.не се залетувајте, оваа нема backrest angle adjustment.
Генерално канцелариските се поудобни, помалку пот летно време, сеа зависи од човек до човек ама за мене лично ергономијата е подобра одколку билокој гејмерскиСпоредба да ми кажите за со белата дали вреди оваја за разликата или да ја чекам пак претходната.
Гледам ова fabric e демек а не е кожно, демек поарни се тие колку шо знам, ајде ќе се помислам ќе известам тука ко ќе се одлучам.Генерално канцелариските се поудобни, помалку пот летно време, сеа зависи од човек до човек ама за мене лично ергономијата е подобра одколку билокој гејмерски
имаше некој купено тука мислам дека прочепкај наназад некои страни е сега дали од истиот модел, и велеа дека многу се раскрцувало брзо механизмотГледам ова fabric e демек а не е кожно, демек поарни се тие колку шо знам, ајде ќе се помислам ќе известам тука ко ќе се одлучам.
90Х60 па на ова неможеш тетратка да ставиш какво бироОфтопик ама поназад во темава се спомнати масички...ова чудо од четврток во кам
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
За лаптоп е океј, еве јас пишувам од 120х60 биро со 27" монитор.90Х60 па на ова неможеш тетратка да ставиш какво биро
Епа колку пари толку музика90Х60 па на ова неможеш тетратка да ставиш какво биро
Па добро 120 е веќе некоја големина а 90 е само за лаптоп што викашЗа лаптоп е океј, еве јас пишувам од 120х60 биро со 27" монитор.
Стигна денес или послабоПогледнете го атачментот 145224
Реално и да не стигни во тоа врем не ми смета, пошто ако нешто го сакам одма сакам да ми стигни во текот на неделата, а ако веќе нешто фаќа поќе од 2 недели го заборавам после само го земам
skroz zaborajv deka poracav nesto.. ne be se nema nikoj javeno nistoСтигна денес или послабо
А уште ти е у одбработка или испратено, кај мене за денес и утре вика достава а пишува уште се обработува не е испратеноskroz zaborajv deka poracav nesto.. ne be se nema nikoj javeno nisto
Истото е и кај мене – не сум добил нов е-маил после оној последен. За мене оваа пратка не е нешто многу итно или важно, бидејќи станува збор за обичен маус. Но, ако твојата пратка ти е поважна, можеш да им направиш „притисок“.А уште ти е у одбработка или испратено, кај мене за денес и утре вика достава а пишува уште се обработува не е испратено
Мене ми е поитно се раб за матична, како ќе им правам притисок плус не сум од Скопје а верувам датумите им се за СкопјеИстото е и кај мене – не сум добил нов е-маил после оној последен. За мене оваа пратка не е нешто многу итно или важно, бидејќи станува збор за обичен маус. Но, ако твојата пратка ти е поважна, можеш да им направиш „притисок“.
Инаку, досега имам нарачано цел компјутер од Жирафа50, и сè беше во ред – сите компоненти стигнаа неотворени и неоштетени. Затоа, немам сомнеж дека нешто ќе се случи со оваа пратка, но очигледно имаат некаков проблем со испораките.
Кај мене е до 17 за достава краен рок, ако не стигне одма ќе им барам рефунд кој ги е%# нека се научат да не лажат и да ставаат производи кои ги немаат на залиха (а кој знае кога ќе стигнат)
Имаш рок тиКај мене е до 17 за достава краен рок, ако не стигне одма ќе им барам рефунд кој ги е%# нека се научат да не лажат и да ставаат производи кои ги немаат на залиха (а кој знае кога ќе стигнат)
Абе нема таква тука локална иначе немаше да зеам од овие секако, абе крајниот е утре рок после тој ќе пуштим маил и јас@Kristijana Davitkovski Не мислев во буквална смисла да им правиш притисок, туку сакав да кажам дека можеш да им пишуваш мејл да видиш општо до каде ти е пратката. Јас би почекал до крајниот датум на испорака кои ми го дадоја тие, ако до тој датум не пристигната пратката тогаш би ги контактирал. И незнам дали знаеш но Жирафа50 не се локални продавачи, потекнуваат од Косово (мислам барем). Сите продавници кои не се локални јас не очекувам во рокот од месец дена да ја земам пратката, ако се деси да е под месец дена сум среќен.. тие се условите.
Но сите други наши локални продавници им ги имам научено деновите кога праќаат роба до мојот град и си порачувам ден два пред да пуштат роба и ми иди пратката за ден два од денот ко ја порачав.