Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Giveaway на игри

Flapjack

Gaining Experience
26 август 2017
68
119
Здраво друштво,

Прошлава година имав собрано мал стокпајл од игрици што не ми требаат или веке ги имам па мислев дека можеби на некој од вас би му се погодиле. Не се трипл-А игрици ама има по нешто за секого мислам. Сите игри се во форма на steam codes.

Giveaway-от ке биде по принцип first come,first served. Ке постирам по неколку кода секој час, за да имаат шанса и луѓето кои не се тука во моментов.

*не е против правила, ама би било убаво доколку знаете дека нема да ја играте никад играта да не ја зимате само дека е free, можеби ќе има друг кој стварно би ја играл*

Flapjack

Gaining Experience
26 август 2017
68
119
Немора, но ако сакате може да пишете кој што земал, чисто онака колку да знаат другите членови што веке е искористено, а што е уште available.

mviktors

Practice makes perfect
25 октомври 2012
1.090
1.599
mviktors's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5600X & Noctua NH-D15
Motherboard
ASUS TUF GAMING B550-PLUS
Storage
1TB 970 Evo + Samsung SSD 500gb + WD10EZEX 1TB
PSU
CM Vanguard 750W
RAM
2x8GB Kingston HyperX Predator
Video card
EVGA GeForce RTX 3070 Ti FTW3 ULTRA
Case
CM Storm Scout 2
Mouse
Logitech G305
Keyboard
A4Tech B120 Bloody
Audio
JBL LSR305 & HyperX Cloud Pro
Monitor
LG 27GL850 & Dell U2412M
OS
Win 11 x64
Немора, но ако сакате може да пишете кој што земал, чисто онака колку да знаат другите членови што веке е искористено, а што е уште available.
Јас ја земав Little Nightmares. Thx

TIG@R

Gaining Experience
6 април 2013
90
87
Скопје
Ипак ќе се оди на принцип ќутенката, за гага е зинат народов. Два кода пробав што ми фаќаат око верувам и сите да ги пробам исто ќе биде.
Нека се јават тие што ги пробаа сите кодови :).

Flapjack

Gaining Experience
26 август 2017
68
119
Ипак ќе се оди на принцип ќутенката, за гага е зинат народов. Два кода пробав што ми фаќаат око верувам и сите да ги пробам исто ќе биде.

Можеби секој човек си земал само тоа што му фака око. Едно големо можеби.

Те сфакам скроз, тоа ми беше стравот при креирање на giveaway-ов. Затоа и се решив да не ги постирам сите игрици наеднаш, да не има некој гринч помеѓу нас и да си ги собере сите поклони. Се мислев да идам и по принципот со random.org ама со волку многу кодови тоа ке станеше многу комплицирано многу брзо.

Од некои од игрициве имам повеќе копии, така да се надевам дека ќе ја земеш таа што ти фаќа око во следниот wave. Како и да е, се надевам дека сите што ќе си добијат игрица ке уживаат во неа.

ARMac

Epic
2 октомври 2010
9.245
12.053
Скопје
androgaming.com
Може да не се регистрирани на форумов, т.е. гости.

Пробај постирај ги вака

1234

Мада мислам и така се гледаат. Проверив гледаат.

Последна промена:

FLEGMA

Illuminator
2 август 2012
10.856
17.627
Може да не се регистрирани на форумов, т.е. гости.

Пробај постирај ги вака

1234

Мада мислам и така се гледаат. Проверив гледаат.
Нерегистрираните можат да видат постирана слика? Ако не тогаш нека ги стави како jpg.
Или на неговиот профил.

ARMac

Epic
2 октомври 2010
9.245
12.053
Скопје
androgaming.com
Нерегистрираните можат да видат постирана слика? Ако не тогаш нека ги стави како jpg.
Или на неговиот профил.

Да. Атачменти неможеа да се видат како гостин.

Мада и тоа не е пречка, ќе се регистрира само за да ги земе кодовите. Белки вака едно фала ќе каже чим веќе се регистрирал.

UnderMyRules

Gaining Experience
27 ноември 2008
745
246
UnderMyRules's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5600x 4.7GHZ with undervolt
Motherboard
ASUS PRIME B550M-A
Storage
970 evo PLUS 1TB
PSU
CoolerMaster 650w GOLD MW
RAM
32gb(2x16gb) Kingston Renegade Fury 3600MHZ
Video card
ASUS DUAL RX 6600XT 8GB
Case
COOLER MASTER TD500
Mouse
Logitech g305 wireless lightspeed
Keyboard
Logitech G413 CARBON
Audio
Sharkoon B1
Monitor
BENQ ZOWIE 24" 2411K 144hz
OS
WINDOWS 10 x64

Тоа е тоа, типичен балкански менталитет. Искористи го кодот, израдувај се дека е гага си и дека си постигнал нешто и никад нема да ги пуштат игрите а нити знаат што активирале. Не зборам конкретно за овој giveaway да не ме свати некој погрешно него општо за нас како луѓе.

HerMudo

Intern
10 декември 2019
27
12
Имам многу кракирани акаунти за steam, orgin, netflix, vpn, дали би смеел да ги постирам тука во случај да не смеам може да ми пишете во пп можам да ви пратам

Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

Последна промена:

TheMarshal

Unstoppable
3 јануари 2019
1.555
2.487

Flapjack

Gaining Experience
26 август 2017
68
119
Иако би преферирал темава да остане стриктно за доделување на игри, мило ми е што има и други дарежливи луѓе тука.

Малце закаснив денес со постирање ради работа. Ке ги постирам како атачмент како што предложија неколку члена, малце ќе се помачите тие што ги сакате следниве игри извинете.

Wave 3

Атачменти

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    15,8 KB · Прегледи: 80

Flapjack

Gaining Experience
26 август 2017
68
119
И последните кодови. Ми беше мило, и се надевам сите што грабнаа игра ке уживаат во неа.

Wave 4

Атачменти

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    13 KB · Прегледи: 98

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
46.106
Мислења
955.564