petkotrajko
On your way to fame
- 16 јуни 2017
- 667
- 707
Зашиј го.Исто, само многу ме нервира што цело време се лизга надоле, морам да го кревам рачно каде што ми одговара.
Испратено од телефоно.
Зашиј го.Исто, само многу ме нервира што цело време се лизга надоле, морам да го кревам рачно каде што ми одговара.
Засеа немам проблеми со брадо тулио столицата, исто така добив препорака за таа столица тука на форумов.Мислење за ова?
![]()
Стол SENSE7 Sentinel, вештачка кожа, црн
Ако си гејмер и бараш добра гејмерска столица, имаш и големи очекувања од истата. Долгите сесии игри создаваат зависност но и замор. Не ги заморувате само...gjirafa50.mk
Прочитав и видов некои рецензии, поплаките што ме засегаат највеќе е за кожата што автоматски значи во лето ќе бидам испотен и после 2 години ќе се рони кожата. Нешто барам да трае и да не предизвикува хемороиди. Буџет до 20000 денари па после ќе пробам од поскапите.
По можност не ни сакам „„„„„„„„„„гурмански“““““““““““““ столици ама попустов личи реален.
Kaj столиците генерално важи правилото колку пари толку музика по однос на квалитетот. Но најбитното нешто е да ти „лежии“ столицата, т.е. кога ќе седнеш на неа да ти биде удобно и пријатно. А тоа е индивидуално, исто како и маус и тастатура. Не секој стол на сите ни лежи исто. Значи нарачување на слепо е генерално утка.Мислење за ова?
![]()
Ако си гејмер и бараш добра гејмерска столица, имаш и големи очекувања од истата. Долгите сесии игри создаваат зависност но и замор. Не ги заморувате само...gjirafa50.mk
Прочитав и видов некои рецензии, поплаките што ме засегаат највеќе е за кожата што автоматски значи во лето ќе бидам испотен и после 2 години ќе се рони кожата. Нешто барам да трае и да не предизвикува хемороиди. Буџет до 20000 денари па после ќе пробам од поскапите.
По можност не ни сакам „„„„„„„„„„гурмански“““““““““““““ столици ама попустов личи реален.
Немој таа брат, и 9500 се многу за оваа. Ова ми изгледа добро у стилот на SecretLab Titan за таа цена - Anhoch PC Market Online - Gaming Chair Sharkoon SKILLER SGS40 GreyМислење за ова?
![]()
Како и многу други производи во светот изгледа не. И јас го меркам од Бугарија или од Германија порачка преку некој. Инаку, тешка работа тука да дојде во скоро време.Дали некој знае кај може да се најде Razer Iskur XL Fabric кај нас, и дали може воопшто?
Како и многу други производи во светот изгледа не. И јас го меркам од Бугарија или од Германија порачка преку некој. Инаку, тешка работа тука да дојде во скоро време.
Ја пробав обичната верзија на Iskur во Сетек, ама нешто мал ми се гледа. Не сум голем човек, но сакам некогаш нозете да си ги дигнам на стол или крстомато да седнам, на обичниот тешко тоа некако. Се разочарав бидејки бев убеден да го земам.
Да, ама не е ефтин за жал. Не ми текна да проверам за време на Блек Фрајдеј, сигурно е бил намален.дали го најде некаде во Бугарија? линк?
Потењето на грбот не е некој голем проблем и "лесно можеш да ставиш нешто" за да со покрие делот кај грбот, ама дали поти гз во лето е вистинското прашање, јас имам слична столица со еко кожа и искрено да ти кажам е пекол за седење во лето, во лето користам навлаки од текстил меѓутоа проблемот е што после 10 мин седење се лизгаш нанпред и треба цело време да корегираш навлака.Засеа немам проблеми со брадо тулио столицата, исто така добив препорака за таа столица тука на форумов.
На лето не поте бидеќи на грбот има квалитетен материјал налик на мрежа.
Исто, тргнав да ја купам во сетек, среќа ја имаа изложено да ја пробам. Не ми се веруваше колку е тесна, ако имаш малце поголеми бутки, пиши пропало, премногу е тесна, а моментално имам Нитро 550, и таа има "крила" од страните, така да навикнат сум на тоа, ама искур беше болно тесна, сега сфаќам зошто извадиле XL верзија. И седиштето некако кратко беше, ко пола нозе надвор од седиште да ми беа, не сум многу висок, просечна висина околу 177 цм. Енки беше мн подобра.Како и многу други производи во светот изгледа не. И јас го меркам од Бугарија или од Германија порачка преку некој. Инаку, тешка работа тука да дојде во скоро време.
Ја пробав обичната верзија на Iskur во Сетек, ама нешто мал ми се гледа. Не сум голем човек, но сакам некогаш нозете да си ги дигнам на стол или крстомато да седнам, на обичниот тешко тоа некако. Се разочарав бидејки бев убеден да го земам.
Од тоа што можам да видам од сликите гледам дека се подесуваат наслоњачите нагоре, и дека одат наназад. Што е добро. И наслонот за глава и лумбалната се подесува посебно. И тоа е добро.Исто, тргнав да ја купам во сетек, среќа ја имаа изложено да ја пробам. Не ми се веруваше колку е тесна, ако имаш малце поголеми бутки, пиши пропало, премногу е тесна, а моментално имам Нитро 550, и таа има "крила" од страните, така да навикнат сум на тоа, ама искур беше болно тесна, сега сфаќам зошто извадиле XL верзија. И седиштето некако кратко беше, ко пола нозе надвор од седиште да ми беа, не сум многу висок, просечна висина околу 177 цм. Енки беше мн подобра.
Дали некој ја има пробано оваа? Не изгледа лошо.
Исто, тргнав да ја купам во сетек, среќа ја имаа изложено да ја пробам. Не ми се веруваше колку е тесна, ако имаш малце поголеми бутки, пиши пропало, премногу е тесна, а моментално имам Нитро 550, и таа има "крила" од страните, така да навикнат сум на тоа, ама искур беше болно тесна, сега сфаќам зошто извадиле XL верзија. И седиштето некако кратко беше, ко пола нозе надвор од седиште да ми беа, не сум многу висок, просечна висина околу 177 цм. Енки беше мн подобра.
Дали некој ја има пробано оваа? Не изгледа лошо.
Од тоа што можам да видам од сликите гледам дека се подесуваат наслоњачите нагоре, и дека одат наназад. Што е добро. И наслонот за глава и лумбалната се подесува посебно. И тоа е добро.
Долната шепа за седлото е многу основна и оската на легнување е централна. Тоа е буџетско.
Не се поместува седлото напред-назад. И тоа е буџетско.
Вака од сликите тоа.
Јас ја имам оваа:
Brado Kind 203 AP pvc Operative Working Chair – Salon29
salon29.com.mk
И сум презадоволен. Квалитетот е на многу високо ниво. Нема крцкање ни после неколку години на користење. Многу здрава направија. Сакам да кажам дека имам доверба во овој бренд.